skoljobb.se

Textilslöjdslärare till Hölöskolan

Regioner
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Textilslöjdslärare till Hölöskolan

En dag på jobbet
Hölöskolan söker Textilslöjdslärare. Huvuduppdraget kommer att bestå av undervisning av våra elever i åk 3, 4, 5, 6, 7, 8 och 9 i vår fina textilslöjdsal. Klasserna är uppdelade i mindre grupper vilket innebär att du undervisar cirka 15 elever åt gången. Du kommer även att undervisa en mindre skara elever i åk 7 i språkval. Förutom undervisning och det för- och efterarbete som behöver göras kommer du ingå i högstadiets arbetslag och vara klasslärare/mentor tillsammans med kollegor.

Vem är du? 
Krav: 
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad textilslöjdslärare.

Meriterande: 
Meriterande är om du har både utbildning och erfarenhet

Personliga egenskaper: 
Du behöver vara driven, initiativtagande, flexibel, positiv, kunna möta eleverna på deras nivå och kunna samarbeta. 

Vi erbjuder dig 
Det finns många fördelar med att jobb i Södertälje kommun. Vi erbjuder dig till exempel friskvårdsbidrag. Du har förmåner i form av möjlighet till fortbildning, att delta i konstförening med utlottning och mycket mer. Inom grundskolan har vi ett strukturerat och väl fungerande kompetensutvecklingsarbete. Kompetensutvecklingsdagarna är ämnesspecifika.

Välkommen till oss!  
Hölöskolan är en kommunal skola som ligger vackert med naturen runt knuten i ett mycket lugnt, lantligt område i Södertäljekommun. Vi är en tvåparallelig F–9-skola och här arbetar cirka 60 person med våra 433 elever. Vi har ett tillagningskök som lagar god och näringsrik mat till eleverna varje dag. Ca 80% av maten är närodlad eller ekologisk. Det finns ett kommunalt bibliotek på skolan som är öppet för eleverna på förmiddagarna och allmänheten på eftermiddagarna. I anslutning till skolan finns även idrottsanläggningar, fotbollsplaner, utegym och motionsspår. På Hölöskolan arbetar vi för att alla elever, oavsett bakgrund eller förutsättningar, ska nå målen i alla ämnen genom en tillgänglig lärmiljö som är präglad av ett salutogent förhållningsätt där tydligheten i det gemensamma arbetet skapar trygghet som i sin tur skapar trivsel.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Textilslöjdslärare till Hölöskolan

Södertälje kommun - Utbildningskontoret