skoljobb.se

Tibble Gymnasium söker lärare i Engelska och moderna språk

Företag Tibble gymnasium
Regioner
Utgår

2020-04-12

Ansök nu

Tibble Gymnasium söker lärare i Engelska och moderna språk

Till nästa läsår söker vi en lärare med behörighet i Engelska och minst ett modernt språk.
Tibble Gymnasium är en medelstor skola i Täby med ca 1600 elever. Vi erbjuder EK, EST, IHL, SAM, NA och TE. Vi prioriterar kvalitet och anser att en satsning på lärarna är rätt väg för att nå dit. Ambitionen är att vara bäst i landet på det vi gör. Satsningen på kvalitet genomsyrar allt arbete och skolan har idag flest förstelärare i landet. Enligt Skolverkets undersökning är Tibble en av Sveriges bästa skolor.

Med närhet till grönområden, idrottsanläggningar och goda kommunikationer ligger Tibble Gymnasium strategiskt placerat med bara några hundra meter till Täby Centrum. Vi har ett skolbibliotek med över 26 000 titlar, en stor teater med över 500 åskådarplatser och tillgång till ett stort sportcenter med friidrottsanläggning, simbassäng, klättervägg och mycket mer. Besök gärna vår hemsida: www.tibble.nu 

Vi söker dig med höga ambitioner. Du är behörig gymnasielärare med goda ämneskunskaper och gärna ett par års erfarenhet. Du trivs med att vara en del av en välutbildad och engagerad lärarkår och deltar gärna i kollegialt lärande. Du har ett tydligt ledarskap i klassrummet och hög tilltro till elevers förmåga att lära sig. Du strävar efter en varierad undervisning och har förmågan att entusiasmera och inspirera dina elever. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. På Tibble Gymnasium blir du en del av ett programarbetslag och du förväntas delta i ämnesövergripande samarbeten, såväl som ämnesgemensamma upplägg. Vi har två schemabrytande veckor per läsår då vi jobbar för att förstärka examensmålen. Under dessa veckor förväntas alla delta i skolans samtliga aktiviteter.

Publiceringsdatum
2020-03-09

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2020-04-12

Adress
Tibble Fristående Gymnasium Tfg AB
ATTUNDAVÄGEN 1
18322 TÄBY

Jobbnummer
5139937

Dela detta jobb

Tibble Gymnasium söker lärare i Engelska och moderna språk

Tibble gymnasium