skoljobb.se

Tycker du att det är roligt att arbeta med barn och unga och vill se olika pedagogiska verksamheter? Vill du göra skillnad där det behövs? Då är du kanske en av de kompetenta och engagerade medarbetare vi söker!

Under den rådande situationen med Covid-19 har vi sedan en tid tillbaka färre vikarieuppdrag att erbjuda. Just nu rekryterar vi därför färre personal än vanligt och söker nu främst personer med kvalificerad erfarenhet.

Din kompetens
Vi söker dig som har en lärarexamen eller som studerar till pedagog på lärarhögskolan. Vidare söker vi också dig som visserligen inte har lärarexamen men som tidigare har arbetat inom förskola, skola eller fritidshem.

Du har en god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot barn och elever. Du har ett flexibelt förhållningssätt till arbetstider då arbetet kan innebära att du bokas på en skola med kort varsel. Hög anpassningsförmåga och lyhördhet är en förutsättning för att snabbt sätta sig in i nya miljöer och därmed kunna bidra till en fungerande verksamhet. Vidare är det viktigt att du är ansvarsfull, initiativtagande, har en god samarbetsförmåga och kan sätta gränser när det behövs. För att kommunicera med elever behöver du behärska det svenska språket väl i tal och skrift.

Att vara timvikarie innebär

  • att oftast arbeta på korta vikariat 1-14 arbetsdagar per uppdrag
  • att arbeta med barn/elever på flera olika arbetsplatser
  • att du ersätter ordinarie personal vid frånvaro
  • att din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål
  • att du har tillgång till mobil och/eller dator för att aktivt kunna lägga schema i vårt bemanningssystem. Du blir kontaktad via sms angående korttidsvikariat vilket innebär att många kontakter sker med kort varsel, ofta samma dag som behovet gäller

Vi erbjuder

  • ett viktigt arbete där du får vara med och påverka barns och elevers lärande och utveckling
  • ett flexibelt arbete där du själv bestämmer när du vill vara tillgänglig för jobb
  • ett omväxlande arbete där du får arbeta på olika arbetsplatser, inom olika verksamheter och ta del av olika arbetssätt
  • en möjlighet att på sikt få längre anställningar i vår verksamhet
  • en möjlighet att skaffa dig goda referenser för framtida jobb

Bra att veta
För att få arbeta inom en pedagogisk verksamhet måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din ansökan då normal handläggningstid hos Polisen är ca 2 veckor.
Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Vikarieförmedlingen, vikarieformedlingen@jonkoping.se

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Timanställda till förskola, skola och fritidshem

Ansök nu

Dela detta jobb