skoljobb.se

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Verksamhetsområdet Lärande har uppdrag att vara service-, samordnings- och ledningsstöd inom förskola, fritidshem, grundskola, integrerad särskola, elevvårdsteam och musikskola.

Vill du jobba som skolresurs?

Vi behöver timavlönade vikarier till våra olika skolor och förskolor i Orsa. Är du en glad och trevlig person som tycker om att samarbeta och hjälpa andra? Då är du en person för oss! 

Som kommun ska vi bland annat hjälpa kommunmedborgarna med en god äldreomsorg, en bra skolgång och goda levnadsvillkor för de med funktionsbegränsningar. Vi ska servera välsmakande och näringsrika måltider. Vi är stolta över vårt uppdrag och är engagerade för våra kunder så att de känner sig trygga och nöjda.

Vår värdegrund, där vi lyfter fram respekt, samarbete och ansvar, är viktigt för oss. Oavsett var i organisationen du kommer att arbeta är det värdefulla egenskaper som du behöver. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och samarbetar med kollegor och arbetsgivare genom att visa respekt och ett gott bemötande. Du ska förvänta dig att alla bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi ser gärna att du har någon utbildning med det är inte nödvändigt. Att kommunicera och arbeta efter människors olika behov och förutsättningar är en viktig del av uppdraget hos oss. Du ska därför kunna läsa, skriva och förstå svenska bra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Information om urvalsprocessen

Vi kommer att hantera ansökningar via mail i första hand, så bevaka din inkorg. Vid behov kan vi rekrytera timvikarier innan ansökningstiden gått ut, då ringer vi oftast.
Vi kommer också att planera en rekryteringsträff. Om du får en inbjudan, måste svara på om du kan komma eller ej. Vi tar inte emot oanmälda till rekryteringsträffen.

Utdrag ur belastningsregister, arbetstillstånd och Id-handling tar du med dig när du blivit erbjuden jobb och vi ska skriva anställningsavtal. Det är bra att du beställer ditt utdrag redan nu på www.polisen.se (klicka på Belastningsregister).

Välkommen med din ansökan och välkommen till rekryteringsträff tisdagen den 6 oktober kl. 16 på kommunhuset i Orsa. 

Se vår nya film:

https://www.youtube.com/watch?v=qkVIFF2IQTI 

 

Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 10-100%
Ort Orsa
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2020/69
Kontakt
  • Bemanningsenheten, 0250-55 25 20
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0250-55 22 79, 010-442 81 63
Publicerat 2020-09-14
Sista ansökningsdag 2020-10-31

Timavlönade vikarier till skolorna i Orsa

Företag Orsa kommun
Regioner
Utgår

2020-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb