skoljobb.se

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.


I Vårgårda kommun har vi det lilla Badet med de stora möjligheterna. I vår arbetsgrupp är vi måna om att alla ska trivas och få möjlighet att utvecklas. Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och som vill medverka till att ge stöd och skapa trygghet här på Badet.
Välkommen till oss på Badet.

Arbetsuppgifter:

Som badvakt kommer du att badbevaka, assistera vid simskola,samt vara vattengympainstruktör .Det ingår även diverse lokalvård.
Arbetstiden är förlagd både på dagtid samt kvällstid.

Kvalifikationer:

Vi ser en person som gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter där tempot kan växla under dagen. Ingen utbildning krävs men har du arbetat som vattengympainstruktör är det meriterande. Det är även meriterande om du har utbildning i Hjärt - lungräddning.
Vi värdesätter egenskaper som serviceinriktad, ambitiös och noggrann. Du ska klara av att arbeta i en bullrig arbetsmiljö där luftfuktigheten är hög.
Vid rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet.
 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

I Vårgårda kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Då heltidsuppdrag saknas innebär det att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad. Behovsanställning
Tillträde: 2020-10-15. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-10-06

Arbetsgivarens referensnummer: A973783

 

Upplysningar lämnas av:

Annika Stenbäcken
Badchef
Telefon: 0322-600 681
E-post: annika.stenbacken@ vargarda.se

logga

Timvikarie/ Badvakt på Badet

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-06

Ansök nu

Dela detta jobb