skoljobb.se

Timvikarie, lärare F–3

Regioner
Utgår

2020-09-25

Ansök nu

Timvikarie, lärare F–3

En dag på jobbet

Brunnsängskolan söker Lärare F–3 för uppdrag som timvikarie när ordinarie lärare är ledig. Det kan vara enstaka dagar upptill några dagar. Du börjar kl 07:45 med morgonmöte i arbetslaget och sedan är du ansvarig för undervisningen i en klass under dagen. Årskursarbetslagen har gemensamma veckoplaneringar så dina kollegor hjälper dig till rätta. Du förväntas ansvara för undervisningen, ha god tillsyn över eleverna under skoldagen samt vid behov kontakta vårdnadshavare till eleverna. 

 

Vem är du? 

Vi söker dig som kanske, just nu, studerar till lärare eller dig som har erfarenhet av lågstadiet och som har möjlighet att på kort varsel ställa upp som vikarie. 

Krav: 

- Erfarenhet av undervisning på lågstadiet

- Utrag ur belastningsregitret 

 

Vi erbjuder dig 

Spännande uppdrag som timvikarie. Innan du får uppdrag som vikarie kommer vi ha en introduktionsträff för att berätta om vår skola.

Välkommen till oss!  

Brunnsängskolan är en F–9-skola med över 800 elever och ca 100 personal. Lågstadiet arbetar i spår F–3 där även våra fritidslärare ingår. Våra yngsta elever har ett aktivt elevråd där många viktiga skolfrågor diskuteras. Utemiljön bjuder till många härliga aktiviteter som våra trivselelever och fritidsledare leder. 

 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

 

Dela detta jobb

Timvikarie, lärare F–3

Södertälje kommun – Utbildningskontoret