skoljobb.se

Att arbeta som timvikarie är ett roligt och omväxlande arbete som kräver hög anpassningsförmåga för att snabbt sätta sig in i nya miljöer och där kunna bidra till en fungerande verksamhet.
Ditt uppdrag är att med kort varsel rycka in som vikarie när någon av den ordinarie personalen är frånvarande.
Du arbetar på vår förskola med barn i ålder 1-5 år. Förskolan är placerad centralt i Järvastaden, Solna i helt nybyggda lokaler.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har annan motsvarande relevant erfarenhet. God insikt om förskolans verksamhet är meriterande.
Du tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med barn och brinner för att få vara en viktig del i deras utveckling. Du ser möjligheter istället för hinder samt har god förmåga att skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och till dina kollegor.

Raoul Wallenbergskolorna, RWS, är ett friskoleföretag, som i dagsläget har förskolor och grundskolor i Bromma, Mariehäll, Uppsala, Skövde, Skokloster och Solna. Vårt arbete präglas av ett starkt barn- och elevfokus.
Vi drivs av ett starkt engagemang för värdegrundsfrågor och utgår från våra fyra ledord: ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft – egenskaper som präglade vår förebild Raoul Wallenberg och hans livsgärning. Vi på RWS befinner oss just nu i en mycket spännande och expansiv fas. Samtidigt som vi växer lägger vi ner stort engagemang i kvalitets- och verksamhetsutveckling.

Raoul Wallenbergförskolan Järvastaden ligger i nybuggda lokaler i Järvastaden, Solna. Förskolan består av 220 barn fördelat på åtta avdelningar.

www.raoulwallenbergskolan.se/rwf-jarvastaden

Timvikarie Raoul Wallenbergförskolan Järvastaden

Regioner
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

Dela detta jobb