skoljobb.se

Timvikarie till Akalla grundskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-26

Ansök nu

Timvikarie till Akalla grundskola

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning

Akalla Grundskola är en kommunal F-9 skola med ca 480 elever och 100 medarbetare. I nära anslutning till grundskolan ligger vår grundsärskola. Grundskolan är två parallellig och arbetar i stor utsträckning med ett trelärarsystem i år 1-6. Det innebär att det är tre lärare som ansvarar för två klasser.

Skolan är belägen i nära anslutning till kommunikationer. I skolans närhet finns stora grönområden och även Akalla by (historisk plats) som nyttjas både på skoltid och på fritidstid.

Akalla grundskola är en mångkulturell skola vilket gör det till en spännande arbetsplats. Skolan satsar även på IKT i undervisningen och har 1:1 gällande iPads från år 1 och upp till år       
Läs mer på http://akallagrundskola.stockholm.se/
Här hittar du oss http://akallagrundskola.stockholm.se/kontakta-oss

Arbetsbeskrivning

Vi söker kreativa, flexibla och drivande personer som vill jobba som vikarie hos oss vid behov. Vi ringer till dig när behovet uppstår och det kan vara enbart för några timmar, men även för lite längre perioder. 
 
Kvalifikationer

Vi vill att du ska har gått ut gymnasiet och gärna varit verksam i yrkeslivet några år. Om du har någon form av högskoleutbildning så är det meriterande.

I ansökan vill vi att du skriver vilka ämnen och områden som du kan tänka dig att vikariera i och i vilka årskurser. Om du bara vill arbeta på fritids så skriv det också.

Vi kan ringa tidigt på morgonen så det är bra att inte vara för morgontrött.

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    utifrån behov
Ort    Stockholm, Akalla
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/5886

Kontakt    
Helen Södrén, 076-1245125
Utbildningskrav    Högskola/universitet
Yrkeshögskola
Gymnasium

Dela detta jobb

Timvikarie till Akalla grundskola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen