skoljobb.se

Timvikarie till Kung Karls skola

Företag Kungsörs kommun
Regioner
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Timvikarie till Kung Karls skola

Är du intresserad och kan arbeta med barn inom mellan- och högstadiet? Vill du vara med och delta i det pedagogiska arbetet med barn, i en kommun som genomsyras av delaktighet och positivism? Vill du vara en av dem som skapar och medverkar till att våra elever i kommunen får en utvecklande och lärande miljö?

Just nu söker vi Sveriges viktigaste timvikarier till Kung Karls skola! Välkommen med din ansökan redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Till Kung Karls skola söker vi timvikarier som är intresserade av att vikariera som lärare i årskurserna 4-9.

KVALIFIKATIONER
Du måste vara 18 år för att få arbeta om vikarie. I första hand söker vi dig som har en behörig utbildning. I andra hand söker vi dig som påbörjat dina studier eller har ett genuint intresse eller erfarenhet av att arbeta med barn.

Som person ser vi gärna att du har pedagogisk insikt, att du är flexibel och initiativtagande. Du bör vara trygg i din yrkesroll, sammarbetsvillig och lojal. Du bör behärska det svenska språket både i tal och skrift. Kan du fler språk så kan även det vara meriterande.

I enlighet med skollagen krävs att alla anställda inom skolan visar upp giltigt utdrag från belastningsregistret vilket redovisas vid anställningstillfället.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under anökningsperioden, ansök därför redan idag!

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Timvikarie till Kung Karls skola

Kungsörs kommun