skoljobb.se

logga

Timvikarie till skolorna i Veberöd

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-16

Ansök nu

Timvikarie till skolorna i Veberöd

Referensnummer

2021/1208

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi stävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Vill du vara en av våra timavlönade vikarier i Veberöd?

Vi söker dig som vill arbeta inom skolan i Veberöd och kan ställa upp med kort varsel, arbeta flexibelt och vara vår viktiga resurs när våra ordinarie medarbetare är frånvarande. 

Du har gått ut gymnasiet och får gärna vara utbildad barnskötare, elevassistent, förskollärare, fritidspedagog eller lärare (eller ha likvärdig utbildning), eller vara studerande i något av våra yrken. Om du studerar annan utbildning och vill ha ett extrajobb sidan om studierna är även du välkommen att söka. 

Det är meriterande om du har erfarenhet från förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet. Det är även meriterande om du är ledare inom någon idrottsförening och har vana vid att arbeta med barn.

Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet att arbeta efter dina möjligheter, allt från enstaka dagar till heltid. Våra vikariebehov är störst under terminerna, måndag-fredag, och mindre under sommar och skollov. Våra skolor ligger vackert belägna i natursköna Veberöd. Vi behöver vikarier både på Svaleboskolan som är en F-9 skola och Idalaskolan som är en F-3 skola. Veberöd har goda bussförbindelser till och från både Lund, Dalby och Sjöbo. 

Hos oss kan du som är utbildad i våra yrken, eller vill utbilda dig, arbeta i våra olika skolor och få värdefull erfarenhet, inblick och insikt i ditt framtida yrke.

Vi rekryterar löpande med möjlighet att kunna börja arbeta snarast. Så tveka inte med att skicka in din ansökan till oss redan idag! 

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas, detta beställer du via www.polisen.se 

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Kontaktperson(er)

  • Nina Nickling, 046 359 7269

Facklig(a) företrädare

  • Kommunal , lund.skane@kommunal.se

Dela detta jobb

logga
Timvikarie till skolorna i Veberöd

Skoljobb i barn- och skolförvaltningen