skoljobb.se

logga

Timvikarie till Ung fritid

Ansök nu

Timvikarie till Ung fritid

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Känner du att du vill göra en insats i vardagen? Att vara med och skapa en meningsfull fritid för våra ungdomar i kommunen. Vi söker dig som är tillgänglig vid kort varsel och är intresserad av att vara en del av vår interna vikariepool. Det innefattar att vara timvikarie på våra fritidsgårdar vid kortare personalfrånvaro. Tjänsten är ett vikariat (intermittent arbete) efter behov. Ett nytt anställningsförhållande uppkommer vid varje tillfälle. Du har rätt att tacka nej till ett erbjudande om arbete.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av att vikariera som fritidsledare. Uppgiften blir att vara en trygg extra vuxen i våra verksamheter. Där allt kan hända från planerade till spontana aktiviteter. Arbetet är på oregelbundna arbetstider, så som kvällar och helger.

Kvalifikationer

Det är viktigt att vara lyhörd och ansvarstagande. Körkort är ett krav. Viktiga egenskaper är genuint intresse att arbeta med barn och ungdomar. Störst vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Observera! Du skall kunna uppvisa ett aktuellt utdrag från belastningsregistret vid anställning.

Om arbetsplatsen

Ung fritid är en av Norrtälje kommuns avdelningar inom Kultur och fritidskontoret. Vi har 3st fysiska fritidsgårdar som finns i Norrtälje, Hallstavik och Rimbo. Vi arbetar mobilt, utanför gården och på andra orter i kommunen. Att jobba hos Ung Fritid är att göra skillnad. Vi har stora förväntningar på såväl våra ungdomar som medarbetare och vill betona alla människors lika värde. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Deltid (timanställning), intermittent 

Löpande vid behov 

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2023-09-15

Sista ansökningsdag:

2023-10-15

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Fritidsledare m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Avdelningschef

Gunilla Lundin, gunilla.lundin@norrtalje.se, 0176-71056

Facklig representant Kommunal

Håkan Löfgren, hakan.lofgren@norrtalje.se, 0176-283349

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med ca 66 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/info/kommun-och-politik/organisation-och-styrning/var-vision/ • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

Dela detta jobb

logga
Timvikarie till Ung fritid

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen