skoljobb.se

Vikarie till Kunskapsskolan Varberg

Är du student eller har erfarenhet av att undervisa tonåringar och vill använda dina kunskaper för att inspirera och hjälpa skolelever att lyckas? Kunskapsskolan i Varberg söker vikarier - kortare eller längre tim- eller deltidsanställningar. Vi söker dig som vill använda dina ämneskunskaper till att motivera och inspirera andra till lärande.

Kunskapsskolan i Varberg är en grundskola med åk 4-9. Vi utökar med fler elever och våra köer växer kraftigt. Stämningen på skolorna är hög, vi jobbar hårt och våra elever trivs. Vill du jobba som vikarie här?

Din profil

Vi söker dig som har ämneskunskap inom något av ämnena SO, NO, matematik, engelska, svenska, eller praktisk-estetiska ämnen samt kan delta i vår rastverksamhet.

Ett grundkrav är att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med ungdomar och/eller tidigare erfarenhet av att undervisa. Som person är du lyhörd, tydlig och har en förmåga att inspirera och motivera andra till lärande. Då du kommer att jobba tillsammans med andra lärare ser vi även att du har mycket god samarbetsförmåga.

Vårt arbetssätt

Som elev på Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning och som utgår ifrån elevens personliga mål och förutsättningar. Varje elev har en egen veckoplanering - ett personligt schema - som utgår från vad som behöver göras för att nå målen. Här finns möjlighet att läsa i snabbare takt, att välja mellan olika svårighetsgrader och att lägga in mer tid i schemat för ämnen man tycker är svåra.

Arbetsuppgifter

Som vikarie på Kunskapsskolan kommer du främst att arbeta tillsammans med elever i Kunskapsskolans workshops (beroende på din kompetens och erfarenhet). I en workshop får elever arbeta med sina uppgifter med stöd av en lärare inom ett särskilt ämne. En workshop blandar elever från olika klasser och årskurser, den gemensamma nämnaren är ämnet de jobbar med. De är uppdelade ämnesvis och du kommer att arbeta i den workshop som är knuten till ditt ämnesområde och dina kunskaper. Du kommer då att stötta elever i deras individuella arbete för att hjälpa dem att nå sina mål inom ett givet ämne. Men även delta aktivt i vår rastverksamhet.

Information om företaget

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Utifrån behov och förutsättningar. Ange dina önskemål och förutsättningar i ansökan.

Kontaktpersoner

Rektor Tobias Eklund , Telefon: 073-354 63 49, Mail: tobias.eklund@kunskapsskolan.se

Bitr rektor Kristborg Einarsdottir , Telefon: 073-391 60 75 , Mail: kristborg.einarsdottir@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 18/11-19

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals-och intervjufasen.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress:

Timvikarier

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-18

Ansök nu

Dela detta jobb