skoljobb.se

Timvikarier för Lärare, förskollärare, fritidspedagog till Godegård Skola

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2019-09-17

Ansök nu

Timvikarier för Lärare, förskollärare, fritidspedagog till Godegård Skola

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även fritidshem.

ARBETSUPPGIFTER
Alla medarbetare kommer tillsammans med mig som rektor att tillsammans arbeta för att alla elever når målen. På en liten skola och i ett litet fritidshem innebär detta att vi önskar att du är en lösningsfokuserad och flexibel person. Vi kommer att samarbeta med förskolan och i nära samverkan med föräldrar och föreningar samt andra intressenter i bygden. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att leda undervisning och arbete vid ordinarie lärares frånvaro i någon av grundskolans verksamheter: förskoleklass, årskurs 1-6 samt fritidshem beroende på vilken behörighet du har. Märk din ansökan på ett tydligt sätt med vilken tjänst du söker.

KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad lärare med behörighet att undervisa i förskoleklass

För arbete som grundskollärare i åk 1-3 söker vi en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 1-3.

För arbete som grundskollärare i åk 4-6 söker vi en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 4-6.

För arbete på fritidshem söker vi en till legitimerade lärare med inriktning mot fritidshem/fritidspedagoger med behörighet att undervisa i idrott, bild och/eller musik.

För samtliga tjänster är det önskvärt med så bred behörighet som möjligt.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt märker din ansökan på ett tydligt sätt vilken tjänst du söker.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Timvikarier för Lärare, förskollärare, fritidspedagog till Godegård Skola

Motala kommun