skoljobb.se

logga

Timvikarier till Älmsta rektorsområde

Ansök nu

Timvikarier till Älmsta rektorsområde

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Gillar du en växlande vardag där du får möta olika arbetsuppgifter och miljöer? Känner du att du vill göra en insats i vardagen? Vi söker dig som är tillgänglig vid kort varsel och är intresserad av att vara en del av vår interna vikariepool. Det innefattar att vara timvikarie på våra skolor och fritidshem vid kortare personalfrånvaro. Tjänsten är ett vikariat (intermittent arbete) efter behov. Som timvikarie kan du arbeta som ersättare för en lärare, personal i fritidshem eller resursassistent. Beroende på behov kan dagen kombineras utifrån en kombination av uppdragen. Ett nytt anställningsförhållande uppkommer vid varje tillfälle. Du har rätt att tacka nej till ett erbjudande om arbete.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av att vikariera för lärare, som resursassitent eller på fritidshemmet. I dessa uppdrag kan du förväntas följa ordinarie personals schema och göra deras arbetsuppgifter till exempel hålla i en lektion, rastvakta, hjälpa en enskild elev som behöver stöd på något sätt eller hålla i aktiviteter på fritidshemmet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning (gärna relevant för yrket såsom lärarutbildning, barnskötareutbildning eller lärarassistentutbildning) och/eller erfarenhet (exempelvis att ha arbetat eller vikarierat i skola/fritids eller liknande verksamhet). Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Observera! Du ska kunna uppvisa ett aktuellt utdrag från belastningsregistret vid kontakt.

Om arbetsplatsen

Älmsta rektorsområde består av tre skolor som är belägna i Älmsta och Grisslehamn. Norrsundsskolan 7-9, Elmsta skola F-6 och Grisslehamns skola F-6. Här ligger skolorna nära natur och fin omgivning.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Precis som vi har du också ett barnrättsperspektiv i ditt dagliga arbete, i enlighet med barnkonventionen.

Anställningsform

Deltid (timanställning), intermittent

Löpande, vid behov

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2023-09-05

Sista ansökningsdag:

2023-10-05

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Administratör

Kersti Livhav, kersti.livhav@norrtalje.se, 0176-74704

Administratör

Britt-Marie Olsson, britt-marie.olsson@norrtalje.se, 0176-284280

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med ca 66 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

  • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

  • Vi utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av de andra nationella minoritetsspråken.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

  • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logga
Timvikarier till Älmsta rektorsområde

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen