skoljobb.se

Timvikarier till Bergshamraskolan i Solna

Företag Solna stad
Regioner
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Timvikarier till Bergshamraskolan i Solna

Om arbetsplatsen
Bergshamraskolan är en F-9-skola med ca 420 elever. Skolan ligger in på knuten med Edsviken och Ulriksdals slottspark, vilket innebär att vi har nära till naturen men samtidigt bara 12 minuter från centrala Stockholm med tunnelbanan. På Bergshamraskolan arbetar vi aktivt med strukturer och arbetssätt i syfte att skapa delaktighet i skolan. Vi är en decentraliserad organisation där mycket av ansvaret för arbetet ligger hos de egna arbetslagen hos oss. Varje arbetslag leds av en arbetslagsledare med utökat ansvar. Genom klassråd, elevråd och föräldraråd har också elever och föräldrarinflytande över skolans arbete. Du kan läsa mer om oss här.

Vad innebär arbetet?
Vi söker dig som kan tänka dig finnas på vår vikarielista för korttidsvikariat i skolklass och/eller på fritidshemmet. Det innebär att du blir kontaktad av oss när vi har behov av någon som kommer in och ersätter ordinarie personal vid frånvaro av olika slag.

Tjänsten passar dig som är ute efter ett flexibelt deltidsjobb. Kanske du studerar till lärare och vill kombinera studierna med praktisk erfarenhet av läraryrket innan din examen? Eller du kanske har ett annat deltidsjobb idag och vill kombinera detta med ett extrajobb även hos oss? Oavsett anledning är du varmt välkommen att söka. Störst vikt kommer vi lägga på dina personliga egenskaper.

Vem söker vi?
Har du en relevant utbildning, pågående som avslutad, eller tidigare erfarenhet av arbete i skolan sedan tidigare är detta självklart meriterande, men inget krav. Viktigast är att du har den mognad och de ledaregenskaper som krävs för ett arbete i skolan. Då arbetet innebär att man stundtals kan behöva hoppa in med kort varsel är det viktigt att du som söker är flexibel. Vidare ser vi gärna att du som söker också är tydlig i din kommunikation, kan vara kreativ i arbetet och har en god samarbetsförmåga.

Vårt erbjudande
Vi är en skola med en god stämning bland elever och personal och flera av dem som nu arbetar hos oss på heltid har startat sin karriär efter att ha timvikarierat. 

Mer information och ansökan

Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Michael Segersten, 072 583 1627.

Tjänsten är en vikarieanställning utan tidsomfattning med tillträde omgående. Vi kommer så snart vi fått in ansökan kalla in dig till ett möte för att ge dig vidare information för att sedan skriva upp dig på vår vikarielista enligt dina önskemål.

Du behöver skaffa ett registerutdrag från belastningsregistret innan du kan börja (obligatoriskt för alla som får tjänst i skola). Detta ansöker du om på Polisens hemsida och får hemskickat inom någon vecka.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev snarast - dock inte senare än 2019-08-31. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Dela detta jobb

Timvikarier till Bergshamraskolan i Solna

Solna stad