skoljobb.se

Timvikarier till Brandbergens förskolor

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-09

Ansök nu

Timvikarier till Brandbergens förskolor

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Brandbergens förskolor är en stor och spännande förskolenhet bestående av fyra förskolor, Tamburinen, Trombonen, Trumman samt Dragspelet. Alla förskolorna ligger i Brandbergen i Haninge kommun med närhet till bland annat Tyresta nationalpark. Restid till Stockholm cirka 20 minuter med bil. Snabbuss till Gulmarsplan tar lika lång tid. Här finns ett väl utbyggt gång-och cykelvägnät, separerat från biltrafik. Med bil når man Stockholm på 15-20 minuter.

Ditt uppdrag

Som timvikarie hos Brandbergens förskolor kommer du ha ett kreativt och varierande arbete där ingen dag är sig lik. Din dag kommer troligtvis börja med att du blir uppringd på morgonen av någon av våra samordnare med en fråga om du är tillgänglig för dagen. Förhoppningsvis tackar du ja och beger dig mot den förskola som behöver din hjälp. Väl på plats får du information om vart du ska jobba under dagen och får träffa personal och barn. Du hälsar på alla och presenterar dig själv, sen är dagen igång. Du blir även informerad om vad du förväntas bidra med. Det är därför viktigt att du är lyhörd mot befintlig personal, aktiv med barnen och sätter deras behov i första rummet.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som har en positiv grundsyn, är ambitiös, ansvarskännande, respektfull, energisk samt har ett intresse för barn och deras utveckling. Du ska kunna utföra arbetet både självständigt och i team. Det är även viktigt att du är bra på att passa tider och att komma in i dina arbetsuppgifter snabbt. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta minst 2 dagar i veckan.

Övrigt:

Det är viktigt att du har ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret och att du kan styrka eventuell utbildning med ett slutbetyg. Om du inte har ditt utdrag ur belastningsregistret bör du beställa ett i samband med att du gör din ansökan. (beställs hos polisen)

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

Timvikarier till Brandbergens förskolor

Haninge kommun