skoljobb.se

Arbetsplats

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Vårt mål är att ha skolor och förskolor där varje barn och elev ständigt möts av nya utmaningar och får det stöd de behöver. Kunskap, bildning och lust att lära ska stå i centrum. Våra verksamheter ska vara platser där barn och elever känner den trygghet och studiero som krävs för att de ska lyckas.

Arbetsbeskrivning

I Östhammars kommun finns 12 grundskolor och 13 förskolor placerade i Alunda, Ekeby, Gimo, Österbybruk, Östhammar, Snesslinge, Öregrund och Gräsö, samt Bruksgymnasiet i Gimo. Till dessa söker vi dig som vill och har möjlighet att jobba som timvikarie vid ordinarie personals sjukdom eller ledigheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig utbildning eller erfarenhet av att arbeta med barn och elever. 
Vi välkomnar även dig utan erfarenhet men som är intresserad av att arbeta inom skola, fritids eller barnomsorg.

Bifoga ett personligt brev och gärna ditt CV med din ansökan.

Tänk på att du behöver kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan du kan börja arbeta hos oss. Begär ett utdrag av polisen i god tid.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner
Nathalie Axnér
Stabssamordnare
0173-860 00

Timvikarier till förskola, grundskola, fritidshem och gymnasieskola

Regioner
Utgår

2018-10-28

Ansök nu

Dela detta jobb