skoljobb.se

Timvikarier till förskola, skola och fritidshem

Företag Hammarö kommun
Regioner
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

Timvikarier till förskola, skola och fritidshem

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi är till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus.

ARBETSUPPGIFTER
Hammarö kommun är en populär kommun för barnfamiljer och antalet barn ökar varje år. Därför blir behovet av vikarier inom förskola, skola och fritidshem bara större och större.

Här har du som är intresserad av att jobba som timvikarie i våra verksamheter möjlighet att anmäla ditt intresse.

Intervjuer kommer ske fredagen den 23 augusti. Inbjudan till eventuell intervju kommer att skickas ut under vecka 32-33. Inbjudan skickas till den e-post du använder i din ansökan.

Blir du kallad på intervju ska du ha med ett utdrag ur belastningsregistret. Där obligatoriskt för att kunna bli aktuell för arbetet med barn och unga. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Beställ ditt utdrag via polisens hemsida genom att följa länken:

https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-5.pdf

Om du blir erbjuden arbete som timvikarie hos oss och har aktuellt belastningsregister kommer du att bli kallad på introduktion den 2 september samt HLR-utbildning den 2 eller 3 september.KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har relevant utbildning eller minst gymnasieutbildning. Det är viktigt att du är en person som kan ta ansvar och vara en bra förebild för våra barn, elever och vårdnadshavare.

Ett utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för att kunna bli aktuell för arbetet med barn och unga. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Beställ ditt utdrag via polisens hemsida genom att följa länken:


https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-5.pdf

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Timvikarier till förskola, skola och fritidshem

Hammarö kommun