skoljobb.se

logga

Timvikarier till förskolan i Veberöd och Genarp

Ansök nu

Timvikarier till förskolan i Veberöd och Genarp

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Två av tätorterna i Lunds kommun är Veberöd och Genarp. Här finns sammanlagt sex förskolor. I Genarp finns Häckeberga och Enestugan. I Veberöd finns Idala, Parkstugan, Lammet och Tegel. Skolorna är belägna med närhet till naturen och med gångavstånd till flera grönområden. Detta gör att den grönskande omgivningarna i många fall ingår som ett naturligt inslag i undervisningen och stimulerar barnens nyfikenhet och lusten att utforska.

Arbetsuppgifter

Som timvikarie du en extraresurs för förskolans personal. Du är behjälplig vid barnens lekar, aktiviteter, måltider och sovstunder. 

Vi söker dig som

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie i Veberöd och/eller Genarp. Som timvikarie är du en viktig resurs när ordinarie personal är borta från arbetet. Du ska då med kort varsel kunna hoppa in och arbeta. Du kommer främst att vara timanställd, men det kommer att finnas möjligheter till längre vikariat. 

Du som söker ska ha slutfört gymnasiet och ha ett stort intresse för att arbeta med barn. Detta är en chans för dig som vill prova på arbetet som barnskötare. Har du inte arbetat tidigare med barn men kanske funderar på att utbilda dig till barnskötare eller förskollärare, är detta en möjlighet att se om detta arbete skulle passa dig innan du bestämmer dig för studier. 

Du som är utbildad kock, köksbiträde eller har dokumenterad erfarenhet av arbete i kök, liksom du som har erfarenhet av lokalvård är också varmt välkommen att söka. 

Tänk på att som timvikarie kommer du att få arbeta på flera förskolor vilket betyder att du måste trivas med att träffa, prata och arbeta tillsammans med många olika människor; detta är en förutsättning för att du ska trivas med arbetet.

Du bör bo på ett sätt i förhållande till Veberöd och/eller Genarp så att du kan ta dig till arbetet inom rimlig tid. Har du inte egen bil bör du ha möjlighet att ta dig till arbetet med kollektivtrafik.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av professionellt arbete med barn och är utbildad barnskötare, eller förskollärare. 

Är du nyutbildad barnskötare, eller förskollärare och har hunnit arbeta ett tag, men inte tidigare jobbat i Lunds kommun, kan detta vara en ingång för att prova på arbetet på några av våra förskolor innan du bestämmer dig för vilken som passar dig bäst.

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Lön: Timavlönad

Tillträde: enl ök

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-05-14

Referensnummer

2023/314

Kontaktperson(er)

  • Eva Jonsson,

Dela detta jobb

logga
Timvikarier till förskolan i Veberöd och Genarp

Skoljobb i barn- och skolförvaltningen