skoljobb.se

Timvikarier till Härryda skola

Företag Härryda kommun
Regioner
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Timvikarier till Härryda skola

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Vi söker dig som kan vikariera när någon av vår ordinarie personal är borta. Vikariat kan ske som klasslärare, elevassistent, på fritids eller i förskoleklass.

Härrydaskolan är en liten kommunal grundskola mitt i Härryda kommun. Här går ca 160 elever från förskoleklass till år 5. Småskaligheten ger möjlighet till en särskild sammanhållning. Alla, både barn och vuxna, ska känna sig stolta och delaktiga i vår skola. Vi har ljusa, fräscha lokaler och nära till underbar natur som skolan använder i undervisningssyfte. Vi har två fritidsavdelningar och en fritidsklubb. Hos oss pågår ständigt ett förebyggande värdegrundsarbete mot mobbning och kränkande handlingar för att skapa en trygg och lugn skolmiljö för alla. I skolans alla verksamheter arbetas det aktivt med rörelse och kamratskap.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta med barn och som vill skapa meningsfulla, utmanande och kreativa sammanhang tillsammans med oss. Vi lägger stor vikt vid vårt bemötande gentemot barnen och varandra och har en öppen dialog där vi samarbetar över gränserna. Vi tror på det kompetenta barnet som vill, kan och duger. Du har förmågan att skapa positiva möten mellan elever, föräldrar och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• har fyllt 18 år
• är uppdragsmedveten och vill vara med och utveckla arbetet mot skolans mål
• är lyhörd och har förmågan att se varje barns individuella behov och förutsättningar, både enskilt och i gruppen
• är en engagerad, flexibel person med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och någon form av pedagogisk utbildning

Vi ser gärna sökande som kan ställa upp med kort varsel när vi ringer, även om du får ett samtal från oss på morgonkvisten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi påbörjar rekryteringsarbetet efter hand som ansökningarna kommer in, så vänta inte med att söka.

Utdrag från polisens belastningsregister krävs vid anställning så beställ gärna det i god tid då det tar ca 10 dagar att få det.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Timvikarier till Härryda skola

Härryda kommun