skoljobb.se

logo

Timvikarier till Laholms kommuns förskolor

Regioner
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Timvikarier till Laholms kommuns förskolor

Vill du få inblick i olika pedagogiska verksamheter och yrken? Tycker du att det är betydelsefullt att arbeta med barns utveckling och lärande? Då kanske det är dig vi söker!

Att arbeta som timvikarie inom förskolan kan handla om både kortare och längre vikariat och du kan bli uppbokad med kort varsel. Som timvikarie hos oss blir du en viktig del i vår verksamhet för att skapa en trygg och utvecklande miljö.

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

Vad kan vi erbjuda dig?

Ett flexibelt arbete med många olika arbetsställen och en inblick i olika yrken inom den pedagogiska verksamheten. En möjlighet för dig att skaffa goda referenser inför framtida arbeten.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av det pedagogiska arbetet på förskolan utifrån förskolans läroplan Lpfö18. Arbetsuppgifterna kan variera utifrån längden på vikariatet.

Kvalifikationer
Du har fyllt 18 år och har gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du som söker är utbildad barnskötare.

Erfarenhet att arbeta med barn i behov av särskilt stöd är meriterande.

Du har ett stort intresse för att arbeta med barn och ungdomar, är en god förebild och ansvarsfull. Arbetet ställer krav på god kommunikationsförmåga, struktur och ett lösningsorienterat arbetssätt. Eftersom du kan komma att arbeta på många olika arbetsplatser krävs det att du är social samt har lätt att anpassa dig till nya situationer och arbetssätt. Du kan uttrycka dig i svenska språket i tal och

skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Maria Klemner, förskoleadministratör, 070-375 83 67

Carolina Johansson, biträdande rektor, 079-067 67 23

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–150 00

Dela detta jobb

logo
Timvikarier till Laholms kommuns förskolor

Laholms kommun - Socialförvaltningen