skoljobb.se

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Säteriskolan ligger i ett naturskönt område på gångavstånd till Mölnlycke centrum och med bra förbindelser med Göteborg. En vacker ekskog gränsar till skolgården och vi har både Rådasjön och Råda Säteri inom nära räckhåll. Vår nyrenoverade skola har 270 barn från 6-11 år, fördelade från förskoleklass tom åk 5. Vi har fyra fritidshem knutna till de yngre åldrarna F-3, och en fritidsklubb för åk 4-5.

Vi är 35 pedagoger som arbetar i arbetslag med förskollärare, lärare i tidigare år och lärare i fritidshem som tillsammans ansvar för barnens utveckling. Vi är från och med 2017 en Trivselskola (www.trivselledare.se) och har stort fokus på uteverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie på Säteriskolan med elever från Förskoleklass till åk 5, både i skolan och/eller på fritids.
Du behövs under både längre och kortare perioder, vid ordinarie personals frånvaro, semester och annan tjänstledighet.

KVALIFIKATIONER
Du är engagerad och ansvarsfull och tycker om att arbeta med barn.
Du är positiv, flexibel och är lätt att samarbeta med.
Du bör ha fyllt 18 år och kunna ställa upp med kort varsel när vi ringer dig.
Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Om du blir erbjuden anställning måste du visa ett utdrag från belastningsregistret för arbete inom förskoleverksamhet, skola och barnomsorg.
Medtag utdrag ur belastningsregistret till första besöket på grundskola: https://polisen.se/

ÖVRIGT
Vi behandlar ansökningarna löpande allteftersom de kommer in.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Timvikarier till Säteriskolan i Mölnlycke

Företag Härryda kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-28

Ansök nu

Dela detta jobb