skoljobb.se

Timvikarier till skola och fritidshem

Företag Solna stad
Regioner
Utgår

2019-09-09

Ansök nu

Timvikarier till skola och fritidshem

Om arbetsplatsen
Granbackaskolan är en skola med elever från Förskoleklass till Åk 5 som ligger i Huvudsta, tre minuter från Västra Skogens T-bana.

Vad innebär arbetet?
Vi söker dig som kan tänka dig finnas på vår vikarielista för korttidsvikariat i skolklass och/eller på fritidshemmet. Det innebär att du blir kontaktad av oss när vi har behov av någon som kommer in och ersätter ordinarie personal vid frånvaro av olika slag. 

Vem söker vi?
Vi söker dig som helst har utbildning, erfarenhet och intresse som på oftast kort varsel kan hoppa in där det bäst behövs på skolan. Du kan vara studerande, arbetslös, ha ett annat deltidsjobb eller liknande. Viktigt är dock att du har de ledaregenskaper och den mognad som krävs för att arbeta i skolan. Någon formell utbildning kräver vi inte, men vi vill gärna träffa dig innan du får klartecken att hjälpa oss.   

Vårt erbjudande
Vi är en skola med en god stämning bland elever och personal och några av dem som nu arbetar hos oss på heltid har startat sin karriär efter att ha timvikarierat. 

Mer information och ansökan

Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Maria Ståhl, biträdande rektor,  e-post: maria.stahl@solna.se

Tjänsten är en vikarieanställning utan tidsomfattning med tillträde omgående. Vi kommer så snart vi fått in ansökan kalla in dig till ett möte för att ge dig vidare information för att sedan skriva upp dig på vår vikarielista enligt dina önskemål.

Du behöver skaffa ett registerutdrag från belasningsregistret innan du kan börja (obligatoriskt för alla som skall arbeta inom skola och barnomsorg). Detta ansöker du om på Polisens hemsida och får hemskickat inom någon vecka.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev snarast - dock inte senare än 9/9 -19. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Dela detta jobb

Timvikarier till skola och fritidshem

Solna stad