skoljobb.se

Skola och fritidshem

Arbetsplatsen

Strandskolan är vackert belägen vid Bottensjön i centrala Karlsborg. Det otroliga läget tillsammans med skolgårdens utformning möjliggör till mycket aktiviteter för eleverna i naturskön miljö. På skolan går cirka 280 elever fördelade på förskoleklass och årskurs 1 - 6 . Det finns tre fritidshemsavdelningar; Fyren, Stranden och Bryggan.

Under år 2022 är planen att en ny F-6 skola ska stå klar på fastigheten Stranden 1 i Karlsborg. Läs mer om Nya Strandskolan - Karlsborgs nya F-6-skola - Karlsborgs Kommun

Arbetsuppgifter

Vi söker timvikarierande personal till skola och fritidshem. Oavsett var du jobbar hos oss och med vilket uppdrag får du ett roligt och utvecklande extraarbete, där du bidrar till varje elevs förutsättningar och delaktighet för ett lärande i en trygg och kunskapsutvecklande miljö. 

Kvalifikationer

Du är positiv, ansvarsfull, engagerad och flexibel. Du är trygg i dig själv, har lätt för samarbeta samt har lätt för att kommunicera det svenska språket. Tidigare erfarenheter inom skola och fritidshem är meriterande.

Utdrag ur belastningsregistret för skola är ett krav. 

Övrigt

Rekrytering kommer att ske löpande.

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel. 
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Anställningsform

     Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Anställningens omfattning

     Deltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Timlön

Antal lediga befattningar

     2

Sysselsättningsgrad

     Varierande utifrån verksamhetens behov

Ort

     Karlsborg

Län

     Västra Götalands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     Dnr 2022-

Kontakt

  • Cecilia Alexandersson, cecilia.alexandersson@karlsborg.se

Facklig företrädare

  • Facklig organisation söks via kommunens växel, 0505-170 00

Publicerat

     2022-01-09

Sista ansökningsdag

     2022-01-31

logga

Timvikarier till Strandskolan

Regioner
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb