skoljobb.se

Tk/Ma-lärare till Karlbergsskolan

Ansök nu

Tk/Ma-lärare till Karlbergsskolan

KARLBERGSSKOLAN

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9

Kommun: Köping

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet

Karlbergsskolan är en 7-9 skola som byggdes 1905. Det är en fin gammal skola som ligger vid Karlbergsskogen. Det finns goda förbindelser då skolan ligger nära centrum och tågstationen i Köping. Det är ca 400 elever på skolan, vi har en musikprofil för ca 25 elever per årskurs. Personalen är engagerad och det finns en fin ”vi-känsla” på skolan. Vi är organiserade i årskursarbetslag och har även träffar i ämneslag regelbundet. Elevhälsan arbetar för att vara ett bra stöd för elever och lärare och dess styrka är att den består av olika professioner som kompletterar varandra. Vi arbetar för att utveckla vårt förebyggande och hälsofrämjande arbete. Under läsåret 19/20 har hela skolan arbetat med tillgänglig lärmiljö.

 

Alla elever har tillgång till en IPad och vi vill ligga i framkant med it-pedagogik, eftersom vi märker att det engagerar eleverna och ger förbättrade kunskapsresultat. Vi vill utveckla användandet av digitala verktyg för att bli en än mer inkluderande skola. På skolan finns det en IT-pedagog som är till stor hjälp och är tillgänglig för personalen. 

 

Arbetsuppgifter:

Du arbetar som lärare i teknik och matematik samt som kontaktlärare. Genom att ta tillvara på elevernas intresse gör du undervisningen spännande och i mötet med eleverna utvecklar du ständigt dig själv och din roll som lärare. En viktig del i ditt arbete är att dokumentera elevernas lärande, vilket ska hjälpa dem att nå sina kunskapsmål. Utöver pedagogiskt arbete bygger du relationer och samarbetar med undervisande lärare, elevhälsoteam och vårdnadshavare. 

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare för årskurserna 7-9. Elevernas lärande står i fokus för dig och du arbetar för att alla elever når sin fulla potential.

o   Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever och kollegor.

o   Ditt pedagogiska ledarskap innebär även att du har struktur när du arbetar, är kommunikativ i tal och skrift och har digital kompetens.

o   Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet.

Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag.

Har du en kollega som du samarbetar mycket bra tillsammans med, är din kollega också välkommen att söka tjänst hos oss.

 

Du är social och visar en positiv attityd. Du tycker om att arbeta i team och är lösningsfokuserad. 

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Tillträde:

2020-08-10 eller enligt överenskommelse

 

Utbildningsförvaltningen

 

Ansökan:

Välkommen med din ansökan, personligt brev och cv.

 

 Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. 

Intervjuer kommer att ske fortlöpande

Utdrag från belastningsregistret krävs.

Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är betydelsefullt och gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.

 

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

 

Dela detta jobb

Tk/Ma-lärare till Karlbergsskolan

Köpings kommun