skoljobb.se

Trä- och metallslöjdlärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-28

Ansök nu

Trä- och metallslöjdlärare

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är legitimerad lärare i trä- och metallslöjd. Undervisning främst i årskurs 3-6. Som i allt pedagogiskt arbete ingår olika slag av dokumentation och resultatuppföljning. Du förväntas ha förmåga att arbeta mot läroplanens och kursplanens mål. Vi har ett helhetstänkande kring eleverna där alla ämnen är lika viktiga och nödvändiga såväl teoretiska som praktiskt/estetiska. Vi arbetar mycket med elevens sociala utveckling och ser detta tillsammans med goda relationer, som en viktig förutsättning för lärandet.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare i träslöjd eller har god erfarenhet av trä- och metallarbete som går att likställas med arbetsuppgifter i inom slöjdämnet samt gärna erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du har förmåga att skapa goda relationer och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du kan möta eleverna utifrån deras individuella förutsättningar. Positiv inställning, flexibilitet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.
Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlängning. Utifrån lärarlegitimation och behörigheter kan tjänsten komma att utökas med annan undervisning.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Trä- och metallslöjdlärare

Mörbylånga kommun