skoljobb.se

Trä- och metallslöjdlärare åk 3 - 6

Företag Solna stad
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-12

Ansök nu

Trä- och metallslöjdlärare åk 3 - 6

Om arbetsplatsen
Ulriksdalsskolan som öppnades i augusti 2014 är en miljöcertifierad modern skola med kapacitet för ca 900 elever i åldrarna 6-16 år. Skolan ligger mitt i den expansiva stadsdelen Ulriksdal i Solna.

I skolan finns även verksamhet för kulturskolan, bibliotek och fritidsklubb vilka skolan aktivt samverkar med. Skolan har även ett nära samarbete med Naturskolan som ligger ett par hundra meter från Ulriksdalsskolan.

Vad innebär arbetet?
Tjänsten innebär att du undervisar i trä- och metallslöjd i en av skolans moderna slöjdsalar i åk 3 - 6 och har delat mentorskap i en mellanstadieklass.

Vem söker vi?
Du är legitimerad lärare i trä- och metallslöjd och har du fler ämnen i din legitimation så är det meriterande.

Du är självgående och strukturerad.

Vi söker dig som är engagerad och intresserad av skolans utveckling samt är väl förtrogen med läroplanen. Du är van att använda IKT som en naturlig del i det pedagogiska arbetet och den pedagogiska dokumentationen. Vi använder Infomentor som lärplattform och office 365 som ett pedagogiskt redskap.

Du är en driven och engagerad pedagog som hela tiden vill utveckla din undervisning för att alla elever ska lyckas i skolan.

Du har bra samarbetsförmåga, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du har god samarbetsförmåga då arbetet innebär planering och samarbete med de andra slöjdlärarna på skolan. Du kommer att ingå i arbetslaget som arbetar runt åk 4 - 6 och samarbeta med övriga lärare i arbetslaget.

Mer information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, lön efter överenskommelse.

Ansökan senast den 12 augusti 2019.
Eventuella frågor besvaras av rektor Conny Lindberg. e-post: conny.lindberg@solna.se, bit rektor Catharina nordgren, epost catharina.nordgren@solna.se eller bitr rektor Katarina Hagman,epost Katarina.Hagman@solna.se

Fackliga företrädare för Lärarförbundet: Roland Lindelöf. E-post: roland.lindelof@solna.se

För Lärarnas Riksförbund: Annelie Lundh. E-post: Annelie.lundh@solna.se

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Dela detta jobb

Trä- och metallslöjdlärare åk 3 - 6

Solna stad