skoljobb.se

Trä- och metallslöjdslärare

Ansök nu

Trä- och metallslöjdslärare

En dag på jobbet
Vår trä- och metallslöjdslärare ska flytta och vi söker nu en ersättare. Ditt huvuduppdrag kommer vara att undervisa våra elever från åk 3–9 i vår fina slöjdlokal. Klasserna är uppdelade i mindre grupper vilket innebär att du undervisar cirka 15 elever åt gången. Förutom undervisning och det för- och efterarbete som behöver göras kommer du ingå i högstadiets arbetslag och ha en mindre grupp med mentorselever.

Vem är du? 
Krav: 
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad trä- och metallslöjdslärare.

Meriterande: 
Meriterande är om du har både utbildning och erfarenhet

Personliga egenskaper: 
Du behöver vara driven, initiativtagande, flexibel, positiv, kunna möta eleverna på deras nivå och kunna samarbeta. 

Vi erbjuder dig 
Det finns många fördelar med att jobb i Södertälje kommun. Vi erbjuder dig till exempel friskvårdsbidrag. Du har förmåner i form av möjlighet till fortbildning, att delta i konstförening med utlottning och mycket mer. Inom grundskolan har vi ett strukturerat och väl fungerande kompetensutvecklingsarbete. Kompetensutvecklingsdagarna är ämnesspecifika

Välkommen till oss!  
Hölöskolan är en kommunal skola som ligger vackert med naturen runt knuten i ett mycket lugnt, lantligt område i Södertäljekommun. Vi är en tvåparallellig F–9-skola och här arbetar cirka 60 person med våra 433 elever. Vi har ett tillagningskök som lagar god och näringsrik mat till eleverna varje dag. Ca 80% av maten är närodlad eller ekologisk. Det finns ett kommunalt bibliotek på skolan som är öppet för eleverna på förmiddagarna och allmänheten på eftermiddagarna. I anslutning till skolan finns även idrottsanläggningar, fotbollsplaner, utegym och motionsspår. På Hölöskolan arbetar vi för att alla elever, oavsett bakgrund eller förutsättningar, ska nå målen i alla ämnen genom en tillgänglig lärmiljö som är präglad av ett salutogent förhållningsätt där tydligheten i det gemensamma arbetet skapar trygghet som i sin tur skapar trivsel.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Trä- och metallslöjdslärare

Södertälje kommun - Utbildningskontoret