skoljobb.se

Trä-och metallslöjdslärare

Regioner
Utgår

2021-04-15

Ansök nu

Trä-och metallslöjdslärare

Arbetsplatsbeskrivning

Kista grundskola är en F-9 grund- och grundsärskola med 690 elever. Skolan finns mitt i Kista, ett av Europas mest dynamiska område för utveckling av IT. Med tunnelbana tar det 15 minuter från Fridhemsplan. Det märks att vi befinner oss i den omgivning vi gör. Vi satsar stort på IT-stöd för att utveckla undervisningen och för att kunna individualisera och erbjuda olika stödfunktioner. Det möjliggör också skolans mål för undervisningen det ”sömlöst” lärande. Undervisningen bedrivs utan begränsningar i tid och rum där applikationer med uppgifter och aktiviteter ligger som grund för skolarbetet. Mer om det på vår webbplats kistagrundskola.stockholm.se, Alla elever har iPad och alla klassrum är utrustade med interaktiva projektorer eller smartboards.

Lärarna har iPad och bärbar dator. Vi har hunnit en bra bit på väg men utvecklingen går vidare. Självklart arbetar vi också med traditionella läromedel. Vi arbetar utifrån visionen "alla ska lyckas på Kista grundskola". Det gör vi genom att skapa trygghet och utveckla undervisningen. För tryggheten har vi en tydlig värdegrund, TRASK och ett värdegrundsansvar. Undervisningen utvecklas utifrån det sömlösa lärandet som mål. Vår strävan är att alla elever ska nå så långt som möjligt med att utveckla sina förmågor och nå kunskapsmålen. Det förverkligar vi med studier både på djupet i ämnena men också via att lära sig se helheter med ämnesövergripande arbete. Samarbete är ett nyckelord för skolans utveckling. Grunden läggs i förskoleklass och de första åren för att sedan utvecklas i f-9 perspektiv. Fritidshemmet har en viktig roll i skolans utveckling. Arbetet med värdegrunden har varit framgångsrikt så skolan är en lugn arbetsplats med goda möjligheter att utveckla sin undervisning. Välkommen till framtidens skola.

Arbetsbeskrivning

Lärare i trä-och metallslöjd från årskurs 3-6. Du kommer att arbeta i en fullt utrustad slöjdsal och ingå i ett arbetslag på mellanstadiet. Du kommer också att samarbeta med tre andra slöjdlärare, två i textil och en i trä-och metallslöjd.

Kvalifikationer

Vi önskar att du har legitimation i ämnet slöjd.

Övrigt

Dela detta jobb

Trä-och metallslöjdslärare

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen