skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning

Hägerstenshamnens skola är en låg- och mellanstadieskola med ca 520 elever till läsåret 2019/2020.

Skolan finns på två adresser, Selmedalsringen 5 och Jakobsdalsvägen 17. Skolan ligger i ett naturskönt område vid Mälaren i Axelsberg. Skolan har fem arbetslag med uppdrag att bedriva meningsfull verksamhet under skol- och fritidshemstid. Att arbeta på Hägerstenshamnens skola innebär att man arbetar i en verksamhet för barn och ungdomar och därmed har ett verksamhetsfokus "det bästa för eleven". Du, liksom alla medarbetare, arbetar för DAG, delaktighet, ansvar och glädje.

Läs mer på https://hagerstenshamnensskola.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som slöjdlärare är en deltidstjänst och riktar sig mot elever i årskurs 3-6. Skolan har egna slöjdlokaler i vår skolbyggnad på Selmedalsringen 5.

Som slöjdlärare deltar du, efter förmåga, vid planeringsmöten med årskurslagen i år 4-6. Du har till ansvar att till klassens mentorer återkoppla elevens kunskapsutveckling.

Slöjdundervisningen är förlagda till måndag-torsdag, med andra ord är tjänsten minst 80%.


 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad trä- och metallslöjdslärare, behörig för årskurs 3-6.

Personliga förmågor och färdigheter:
Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du är en tydlig ledare och har en mycket god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört sätt. Med god förståelse för hur människor tar till sig kunskap anpassar du ditt sätt att förmedla den. Du är tydlig i din kommunikation och har en god struktur när du planerar ditt arbete.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden. 
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid/Deltid
Tillträde    12 augusti
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    80
Referensnummer    2019/2296

Kontakt    
Catarina Olsson, biträdande rektor, 08-508 39 951
Andreas Daun, 08-508 39 894
Facklig företrädare    
Monica Andersson, Lärarförbundet, 08-508 39 950
Robert Nyberg, Lärarnas Riksförbund, 08-508 39 950
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Trä- och metallslöjdslärare till Hägerstenshamnens skolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb