skoljobb.se

Trä- och metallslöjdslärare till Mörarps skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-23

Ansök nu

Trä- och metallslöjdslärare till Mörarps skola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Mörarps skola ligger öster om Helsingborg och är omgivet av grönområden. Med tåget tar du dig enkelt och snabbt till arbetet, som ligger nära stationen. Skolan har ca 300 elever i årskurserna F-6. Skolgården är grön och lummig med stora möjligheter för utepedagogik, lek och spel. Den omgivande naturen spelar stor roll i vår undervisning, och vi ser till att utnyttja den möjligheten året runt. Vi arbetar med pulsträning och har pulshöjande aktiviteter utomhus såväl som inomhus. Exempel på inslag i vår undervisning är kooperativt lärande och programmering.

Som medarbetare hos oss tror du på att goda relationer är den bästa förutsättningen för ett bra resultat. Vi har en genomgående helhetssyn på barn och elevers lärande, från förskolan upp till årskurs 6. Här arbetar vi tillsammans, all personal, med våra elever utifrån devisen kom som du är bli det du vill.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker lärare i trä- och metallslöjd som vill arbeta mot en högre måluppfyllelse för våra elever! Du väcker lust till lärande och kreativitet hos eleverna. Tillsammans med dina kolleger arbetar du med att hitta strategier för att nå varje elev och stärka dem i såväl kunskapsutveckling som personlig utveckling. Pedagogik dokumentation används som ett medel för att synliggöra lärande. Du kommer att arbeta med våra härliga elever i årskurserna 3-6.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad och inspirerande lärare med behörighet i trä- och metallslöjd. Erfarenhet som slöjdlärare är meriterande. Annan erfarenhet av hantverk och skapande ser vi som en tillgång i ditt arbete hos oss.

Du är lyhörd och fokuserar på elevernas kommunikation, hur de lär och vad de är nyfikna på. Du är kreativ och drivs av att utveckla ungas talanger. Du har lätt för att bygga professionella relationer mer elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är trygg i dig själv och delar gärna med dig av kunskap och erfarenheter för att bidra till kollegialt lärande. Det är viktigt att du har förmågan att anpassa dig till ändrade förhållanden och hitta kreativa lösningar, utan att förlora riktningen mot de mål och värden som styr vår verksamhet.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Trä- och metallslöjdslärare till Mörarps skola

Helsingborgs Stad