skoljobb.se

Trafiklärare Falkenberg

Företag YrkesAkademin
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Trafiklärare Falkenberg

Nu har du möjligheten att bli vår nya kollega som trafiklärare för våra tunga behörigheter (D).

/Beli, Lasse, Emma och Linda

Vi motiveras av glädjen i att se andra lyckas och växa som människor. Tack vare oss på YrkesAkademin i Falkenberg kommer människor som varit arbetslösa ut i arbete. Vi är med och förändrar människors liv till det bättre.

ARBETSBESKRIVNING

Hos oss arbetar du i en härlig atmosfär och du får lägga upp din egen utbildningsplan samt individanpassa den efter behov. Vi sitter i fräscha lokaler med bra kommunikationer, både tåg, buss och motorvägen till Halmstad finns här. I undervisningen använder vi nya fordon - inga gamla ruckel här inte.

Du undervisar i både klassrum och i fordon samt planerar, genomför och följer upp utbildningens olika moment tillsammans med övriga kollegor. I tjänsten ingår även att utbilda inom olika fortbildningsområden såsom YKB.

ERFARENHET

Vi söker dig som är utbildad tunglärare med behörigheten D. Du får gärna ha erfarenhet av att undervisa både i fordon samt i klassrum.

Gillar du pedagogiska utmaningar och brinner för utbildning kommer du passa bra in i gänget.

ANSÖKAN

Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta regionchefen Jimmy Brorsson på telefon 073-301 78 09 alt jimmy.brorsson@ya.se.

Utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!  

OM YRKESAKADEMIN

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

YrkesAkademin är ett värderingsstyrt företag och det är viktigt att du, som vi, tror på att vi tillsammans når längre, att framtiden viktig och att alltid ska vara nyfikna.

Vårt uppdrag YrkesAkademin främsta uppdrag är att hjälpa individer med olika bakgrund till arbete via utbildning och stöd. Vi har en viktig roll i samhället då vi genom våra riktade utbildningar skapar nya jobbmöjligheter. YrkesAkademin är till för alla och hos oss ska alla lyckas

Responsible recruiter

Jimmy Brorsson

jimmy.brorsson@ya.se

Dela detta jobb

Trafiklärare Falkenberg

YrkesAkademin