skoljobb.se

Träkvista skola söker biträdande rektor

Ansök nu

Träkvista skola söker biträdande rektor

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.


TRÄKVISTA SKOLA är en grundskola med drygt 580 elever från förskoleklass till åk 9 samt fritidsverksamhet F-åk 3. Vi arbetar efter våra fyra honnörsord: Trygghet, Ansvar, Kunskap och Glädje som ytterligare tydliggörs i vår gemensamma värdegrund. Vi har en mycket stor andel legitimerade lärare vars arbete präglas av professionalitet som visar sig i kunskap om uppdraget, kollegialt samarbete, arbetsro, trivsel och inte minst i elevernas goda resultat.

Länk till Ekerö kommuns hemsida
 

Arbetsbeskrivning

Träkvista skola söker biträdande rektor med personal- och elevansvar. 
Du kommer att ingå i en ledningsgrupp med rektor och ytterligare biträdande rektorer som tillsammans med personalen ska utveckla Träkvista skola framåt mot skolans mål. Du kommer att ha personal- och elevansvar. På uppdrag av rektor kan du också komma att ansvara för ett antal skolövergripande arbetsuppgifter.

Träkvista skola är en väl fungerande F-9-skola som ägnar mycket kraft åt gemensam verksamhetsutveckling samtidigt som vi värdesätter självständighet, stort engagemang, egna idéer och spännande lösningar!

Kvalifikationer

Utöver ovanstående har du förmåga att:

 Bedriva ett operativt ledarskap, men också tillsammans med skolledningen driva ett strategiskt uppdrag.
 Vara självständig, men fungera som en del av en skolledning
 Vara kommunikativ och samarbetsinriktad
 Vara väl insatt i Lgr 11 och skollag

Du ska vara legitimerad lärare med erfarenhet från grundskolan. Vi ser gärna också att du har ytterligare akademisk fördjupning inom didaktik, pedagogik eller ledarskap.

Tillträde: 2019-08-01

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner
Anders Tjus
Rektor
08-124 577 74

Fredrik Jarny
Skolledarförbundet
08-124 570 33

Robert Wiren
Lärarförbundet
073-552 54 55

Oscar Linde
Lärarnas Riksförbund
073-661 82 34

Du ansöker senast 2019-05-16 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Träkvista skola söker biträdande rektor

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen