skoljobb.se

Tränare till Arvidsjaurs alpina skidgymnasium

Hösten 2019 startar det nya alpina skidgymnasiet i Arvidsjaur. För närvarande är en tränare anställd och håller på att bygga upp verksamheten. Vi söker nu nästa tränare som skall vara med från början när den första kullen skidåkande elever kommer. 

Det är lätt att vara skidåkare i Arvidsjaur. Vi har 5 minuter till alla träningsanläggningar i samhället, inklusive vår hemmabacke Prästberget. Ytterligare 3 bra skidanläggningar finns inom 9 mils avstånd. Under hösten -19 avser Arvidsjaurs kommun att investera i ett nytt snökanonsystem på Prästberget. Det innebär att vi kan vara mycket tidiga på egen snö.

Vi vill vara ett NYTT skidgymnasium med allt vad det kan innebära. Därför vill du våga pröva nya vägar, metoder och upplägg för att fostra duktiga tävlingsåkare. Att eleverna skall vara skadefria och bra allroundskidåkare är centralt i vår träningsidé. Därför kommer vi att investera mycket tid i skadeförebyggande fysisk träning och alla former av skidåkning de första åren, för att senare plocka ut vinsten av detta i tävlingsresultat.

Ditt tränarfokus kommer att ligga på skidåkningen. Du är genuint intresserad av skidteknik och utveckling av skidåkare. För dig har varje träning ett syfte och ett mål. Som ledare är du tydlig, ödmjuk och konsekvent. Du är ett föredöme och backar inte för att hänga med på ett jobbigt fyspass med eleverna. Vidare kommer du att vara en viktig del i att forma det nya skidgymnasiet. Sådana chanser får man inte ofta.

Kvalifikationer
•    SATU 2 eller motsvarande, eller erfarenheter som bedöms likvärdiga, och med ambition att fortsätta utvecklas
•    Kunskap och erfarenhet för att kunna utbilda i samtliga delar i ämnet Specialidrott.
•    Minst B-körkort

Meriterande

•    Gärna en relativt nyligt avslutad egen karriär.
•    Idrottsmedicinsk utbildning eller erfarenhet.
•    Lärarlegitimation
•    Tränarerfarenhet i ledarroll

Är du ung i sinnet, stark i kroppen och modig i handling! Gillar du att jobba med ungdomar som har ambitioner? Sök jobbet. Vi vill ha både kvinnliga och manliga tränare på Arvidsjaurs skidgymnasium.Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 


Anställningsgraden är 100% från och med 2019-08-01. Anställningsformen är en semestertjänst med oreglerad arbetstid. Provanställning kan bli aktuell. 

Arbetstiden är som nämnd oreglerad och jobbet innebär i vanlig ordning helgarbete, kvällsarbete, bilkörning, bortavaro och kalla dagar i backen. Jobbet har även en stor frihetsgrad med bra möjligheter till kompetensutveckling och planering av egen arbetstid.

OBS! Sista ansökningsdag är 2019-04-30. Men vänta inte, vi utvärderar ansökningar och anställer löpande det vill säga direkt vi hittar rätt kandidat.


Kontakt
Huvudtränare 
Thomas Lindberg, 070 6669992

Vi har valt att själva sköta rekryteringen till denna tjänst, och tackar därför nej till all eventuell hjälp från dig som säljer annonser och rekryteringstjänster 
 
Körkort klass B - Bil. 
 
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Arvidsjaurs kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Sandbackaskolan
93333 ARVIDSJAUR
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-04-30
Ange referens: A19Tlan2401 
 
Kontaktpersoner
Rektor Lars Håkan Andersson, 0960-15601
Biträdande Rektor Nils-Åke Asplund, 0960-15601
Fackliga kontaktpersoner
Facklig förtroendeman Jenny Bokstrand, 070-2341506

Tränare Arvidsjaur alpina skidgymnasium

Regioner
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb