skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

* Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.

* Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.

* Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.

* Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen. 

Arbetsplatsbeskrivning

Johannes skola är en treparallellig grundskola för årskurserna F-6 med ca. 510 elever. Vår internationella karaktär, med tvåspråkig undervisning i en av tre klasser i varje årskurs, genomsyrar vår verksamhet.

Vår skola är belägen vid Roslagstull, ett stenkast från flera parker, bl.a. Vanadislunden och Hagaparken med dess fantastiska miljö. Skolbyggnaden är en s.k. palatsskola, byggd 1890 med anrika, vackra lokaler med ett tidsenligt, pedagogiskt och allt mer digitalt innehåll.

Varmt välkommen till oss på Johannes, skolan med internationell karaktär, tvåspråkig inriktning och hög kvalitet på undervisningen!

Läs mer på http://johannesskola.stockholm.se

Här hittar du oss https://www.google.se/maps/place/Johannes+skola/

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig skickliga och positiva grundskollärare som tycker om att arbeta med låg- och mellanstadieelever i skolan och som utmanas av och känner tillfredsställelse med att arbeta i arbetslag. Till höstterminen 2019 har vi nu tre lediga tjänster.

Ett inkluderande förhållningssätt till undervisningen, goda kunskaper i engelska och inom digitalisering är meriterande för tjänsterna. Vi har god tillgång till såväl surfplattor som datorer vilka används som kompensatoriska och kompletterande verktyg i undervisningen.

De utannonserade tjänsterna är heltidstjänster med ferieanställning.

Kvalifikationer

Du skall vara en legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i låg- och mellanstadiet. Behörighet inom både svenska/SO och matematik/NO samt svenska som andraspråk är starkt meriterande. 

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden. 

Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2285

Kontakt    
Naiyya Westberg, 0850847484
Catrin Hyllander Nyqwist, 0850844540
Facklig företrädare    
Hillary Brown, LR, 08-50844500
Carthrine Gauffin, Lärarförbundet, 08-50844500

Tre grundskollärare till Johannes Skola F-6

Ansök nu

Dela detta jobb