skoljobb.se

Tungelsta skola söker lärare i MA

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Tungelsta skola söker lärare i MA

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har Stockholms City på bekvämt pendlingsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Skolan ligger fem minuters promenad från stationen. Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken!

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. På skolan har vi ca 900 st elever och ca 115 medarbetare. Alla i teamet är  delaktiga för elevernas bästa och vi har inställningen att att alla barn gör rätt om de kan. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. 

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare i matematik åk 7-9. Du är en tydlig och trygg ledare som med glädje och kreativitet ser till elevernas lärande. 

Ditt uppdrag blir att undervisa elever åk 7-9 i matematik. Vi vill att du med dina kunskaper och erfarenheter optimerar elevernas möjligheter i dina ämnen  och i skolans undervisning i övrigt. 

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer genomföras löpande under tiden för annonsering. Vi undanber oss externa rekryteringskanaler. 

Kontakt: Maje Adnan Morad 
08-606 70 00

Dela detta jobb

Tungelsta skola söker lärare i MA

Haninge kommun