skoljobb.se

Tungelsta skola söker vikarierande vikariesamordnare

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2022-01-25

Ansök nu

Tungelsta skola söker vikarierande vikariesamordnare

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Tungelsta skola är en F-9 skola.

Vi är "skolan mitt i byn" i Tungelsta, en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har storstaden i form av Stockholms city på bekvämt pendelavstånd, ca 30 minuter med bil och en dryg halvtimme med pendeltåget. Kommunikationerna är bra. Tungelsta skola är organiserad i arbetslag med år F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. Vi har ca 900 st elever och är ca 120 st personal.

 Skolan arbetar ständigt för att all personal skall kunna vara med i verksamhetsutvecklingen och att arbetsplatsen skall vara trygg med stor transparens. På Tungelsta skola arbetar vi kontinuerligt med att utveckla undervisningen till att möta elevernas behov samt  motivera eleverna till att känna glädje i att lära sig saker .

Skolans ledord är Vilja, Våga, Vara Nyfiken, och det är utifrån det som vi söker vår nya vikarierande  vikarieanskaffare . 

Arbetsuppgifter

Skaffa vikarier till lektioner när ordinariepersonal är sjuk samt själv vikariera 

Kvalifikationer
Stresstålig 

Villkor

Vikariat 

Dela detta jobb

Tungelsta skola söker vikarierande vikariesamordnare

Haninge kommun