skoljobb.se

logga

Två Förskollärare till Sveg

Regioner
Utgår

2021-12-20

Ansök nu

Två Förskollärare till Sveg

Härjedalens kommun

Hos oss vill vi att du som förskollärare ska få möjlighet att arbeta med de områden som just du brinner för men även få chans att hitta nya arbetssätt, metoder och intressen att använda dig av i verksamheten. Som förskollärare har du möjlighet att vara med och skapa en likvärdig förskola där vi driver utveckling tillsammans som en hel organisation. Detta sker genom kollegialt lärande och med gemensamma fokusområden. 
Vi söker en förskollärare som är trygg och nyfiken i sitt uppdrag och är med och driver pedagogisk verksamhetsutveckling. Du ska tillsammans med barnen se till att varje dag blir en spännande upptäcktsfärd där organiserade undervisnings-stunder varvas med spontana lärandesituationer.

Välkommen att jobba på en av våra förskolor!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för barns utveckling och lärande! Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för att barnen ska känna sig välkomna, trygga och utvecklas till självständiga individer. I arbetet på förskolan möter du som förskollärare barnen utifrån deras intressen och behov. I arbetslaget kommer ni tillsammans att lägga upp, genomföra och utvärdera utbildningen så att barnets utveckling och lärande tillgodoses utifrån de styrdokument vi har. Vi söker dig som med glädje och kunskap vill vara med och ge våra barn en trygg, kreativ, lärorik och positiv tid hos oss. Du tänker nytt och bidrar till att barn, kollegor och verksamheten utvecklas. 

Du har lätt för att samarbeta, är lösningsorienterad och lyhörd. Du är en engagerad och initiativrik person som vill vara med och utveckla verksamheten på din förskola. Du trivs med att arbeta i en förskola som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens.

Du planerar, genomför och utvärderar verksamheten på förskolan utifrån förskolans styrdokument tillsammans med dina kollegor i arbetslaget. Du vill prova nya idéer, är engagerad och känner glädje i att vara en medforskande förskollärare som är nära barnen. Att dokumentera barns lärprocesser tillhör vardagen och du är motiverad att utveckla dokumenterandet med digitala verktyg. 

Kvalifikationer

Förskollärarlegitimation är ett krav.

Du ska också:
- vara förtrogen med läroplanen och engagerad i implementeringen av Lpfö-18
- aktivt delta i det systematiska kvalitetsarbetet
- ha stor vilja att utveckla den pedagogiska verksamheten och förskolans lärmiljöer
- visa god samarbetsvilja, initiativförmåga och vara lösningsinriktad 
- visa adekvat digital kompetens
- uppmuntra alla barn att upptäcka, utveckla och använda sina förmågor och styrkor

Personliga egenskaper

Personliga egenskaper som vi värdesätter är lyhördhet och empatisk förmåga. Du har social kompetens och är drivande, kreativ och ser möjligheter!   

Vi erbjuder

-Trivsam och god arbetsmiljö
-Konkurrenskraftig ingångslön 
-Dator/ipad 
-Vara med och driva en förskola i utveckling 
-Arbetskläder 
-God tid för planering och reflektion
För personalen drivs ett aktivt friskvårdsarbete där vi bidrar och inspirerar varandra till en frisk och aktiv livsstil.
 
Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Dela detta jobb

logga
Två Förskollärare till Sveg

Härjedalens kommun