skoljobb.se

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Gläntanskolan är en grundskola som är belägen i Ödåkra, i norra delen av Helsingborg. Det är enkelt att sig hit via allmänna kommunikationsmedel. Atmosfären på skolan, som består av ca 380 elever i F-9, präglas av härlig ambition och god kamratanda. Skolan består av moderna lokaler anpassade för flexibel undervisning i ett expansivt område. Som ett resultat av Gläntanskolans ökande popularitet har skolan 2017 fått en ny tillbyggnad för fritidshemmet och f-3.

Du kommer vara med och utveckla våra ledord samarbete- trygghet- ansvar- relation- kunskap (STARK). Hos oss på Gläntanskolan växer du dig som elev S.T.A.R.K från förskoleklass tom åk 9. Vi söker därför nya hängivna medarbetare som vill vara med och utveckla morgondagens skola.

ARBETSUPPGIFTER
Ödåkra växer och så även Gläntanskolan. Ta chansen att vara med och utvecklas tillsammans med oss!

Som fritidsledare hos oss är du tillsammans med kollegor en aktiv och drivande del i utvecklingsarbetet inom fritidshemmet. Tillsammans ansvarar ni, som en del i skolans systematiska kvalitetsarbete, för information, planering, genomförande av aktiviteter, uppföljning och utvärderingar.

Du kommer att välkomnas till ljusa fräscha lokaler med kreativa lärmiljöer och en stabil grupp kollegor. Här får du som pedagog stora möjligheter att utvecklas i yrkesrollen. Vi satsar också mycket på och ser fördelarna med det kollegiala lärandet. Vi kommer även att ingå i ett projekt som heter FaR- fysisk aktivitet på recept, där du har stora möjligheter att påverka.

KVALIFIKATIONER
Gläntans fritidshem letar efter två engagerade kollegor som vill ta sig an det roliga uppdraget som fritidsledare hos oss! Tjänsterna är på visstidsanställning, där en av tjänsterna är på 75% och den andra på 100%.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom Barn- och Fritid eller annan likvärdig utbildning t.ex. elevassistent/personlig assistent från folkhögskolan. Du har minst 1 års aktuell erfarenhet från arbete inom Fritidshemmet. Har du kunskap och erfarenhet om läroplanen samt av planering av aktiviteter för barn i åldrarna 6-12 ser vi det som starkt meriterande.

Som fritidsledare ser vi att du har ett lågaffektivt bemötande där du genom att vara förutseende kan hjälpa eleverna att inte hamna i affektlägen och där du med ditt lugn och fingertoppskänsla kan lugna situationer som kan uppstå. Du har ett positivt och tryggt förhållningssätt och ser möjligheter. Du är självgående men besitter god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i arbetslag.

Som person är du ansvarstagande, lösningsfokuserad och drivs av att elever och medarbetare lyckas. Du har lätt för att skapa relationer och levererar arbete av hög kvalitet. Allra viktigast är att du har förmågan att se varje elevs förmåga att växa sig stark genom skolgången där Gläntanskolans ledord samarbetet, trygghet, ansvar, relation, kunskap är fundamenten.

Modern teknik är ett självklart val och i ditt uppdrag som pedagog har du stor möjlighet att utnyttja olika IKT- verktyg.

På Gläntan har vi en prestigelös och positiv stämning. Det är viktigt att du har ett gott hjärta och för att bygga relationer med elever, kollegor och föräldrar. Du är även en tydlig ledare som gärna tar egna initiativ. Vill du bli vår nya kollega?

Vi intervjuar för tjänsten löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Två fritidsledare till Gläntanskolan i Helsingborg

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-25

Ansök nu

Dela detta jobb