skoljobb.se

Två fritidspedagoger/lärare med inriktning fritidshem till Örbyhus skola

Företag Tierps kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-17

Ansök nu

Två fritidspedagoger/lärare med inriktning fritidshem till Örbyhus skola

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.
Med respekt, mod och framtidstro tar vi ansvar för Tierps kommuns välfärd och strävar efter högsta möjliga service till våra kunder.

Rektorsområde 2 består av Örbyhus och Vendels skolor. Örbyhus skola är en F-9 skola med ca 430 elever, varav ca 120 elever i åk 7-9. Skolan ligger några minuters promenad från Upptågets station, vilket ger goda pendlingsmöjligheter från både Uppsala och Gävle. Vi erbjuder en lugn skola med små elevgrupper.
Vi har ett nära och gott samarbete med kommunbiblioteket som finns i samma byggnad.
Vårt mål är en skola för alla, där alla mår bra, känner motivation och har lust att lära. Vill du vara med och bidra?

ARBETSUPPGIFTER
Att tillsammans med dina kollegor i verksamheten planera och genomföra aktiviteter tillsammans med eleverna som har tydliga mål och syften.
I uppdraget ligger ansvaret för att driva utvecklingen för hela fritidsverksamheten tillsammans med övriga fritidspersonalen och arbetslags- och skolledning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lätt att samarbeta och som är engagerad i ditt arbete tillsamman med barn och vuxna. Du har ett tydligt ledarskap och tar ansvar för din och andras arbetsplats. Du är kreativ, flexibel och ser möjligheter i utmanande situationer.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Två fritidspedagoger/lärare med inriktning fritidshem till Örbyhus skola

Tierps kommun