skoljobb.se

Har du goda kunskaper i det tyska språket? Drivs du av att leda, utveckla och utbilda din omgivning? Då kan det vara dig vi söker!

Tjänsten är på cirka 50%, måndag-torsdag med 2 lektioner/dag, vilket blir totalt 8 lektioner i veckan. Det är 4 olika kurser med Tyska 1,2,3,4 och därmed ett brett spann på kunskapsnivån. Kunden behöver någon omgående.

I uppdraget ingår viss planering, genomförande och bedömning av moment i kurserna. Planering finns redan i de flesta kurser och stöd i arbetet och skolans rutiner ingår givetvis. I rollen som lärare får du bland annat möjligheten att utveckla och träna ditt ledarskap och din pedagogik vilket du kommer kunna dra stor nytta av i framtiden. 
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar ute hos skolan.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som lärarvikarie borde du ha jättegoda kunskaper i det tyska språket samt är duktig på att analysera texter och förstår underliggande budskap. Vidare förstår du vad källkritik innebär. Du trivs bra i rollen som ledare och har en talang för att engagera och motivera din omgivning. Vi ser gärna att du har läst tyska på akademisk nivå på universitet eller högskola och har även bra kunskaper i engelska samt svenska. 

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.

Tyskalärare på ca 50% sökes till välrenommerad skola i Uppsala!

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-05

Ansök nu

Dela detta jobb