skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Varmt välkommen att söka anställning på vår fina skola!

Kämpetorpsskolan är belägen mitt i Älvsjö och har årskurserna F-6. Då vår ordinarie skola ska byggas ut till en F-9 skola så delar vi för närvarande lokaler med Solbergaskolan. Vår nya skola står klar för inflytt januari 2020.

På Kämpetorpsskolan arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra härliga elever ska få det absolut bästa, både i skola, fritidshem och Klubbverksamhet. Läs mer på www.kampetorpsskolan.stockholm.se

Arbetsbeskrivning
Är du en magiskt bra lärare med förmåga att fånga elever, skapa relation och förmågan att "trolla fram en kanin ut bakfickan"? Tycker du om att undervisa i engelska och No samt har stort intresse för Läs och skrivutveckling? Tycker Du om flexibilitet, att arbeta i team och ser samplanering som en styrka?

Då är det Dig vi söker! :)

Kämpetorpsskolan är en attraktiv skola med många sökanden och vi kommer att utöka med ytterligare en parallell när vi flyttar ner till vår nya skola.

Redan till hösten vill vi dock rekrytera ytterligare en lärare till blivande åk 2. Här kommer du ha möjlighet att under hösten lära känna eleverna i åk 2 och arbeta i ett 2-lärarsystem tillsammans med en av våra lärare och organisera upp undervisningen på bästa sätt för eleverna. Du kommer att ansvara för 15 mentorselever med allt vad detta innebär kring dokumentation, utvecklingssamtal osv. Vi söker dig som vill arbeta i arbetslag där både lärare och fritidsresurser bidrar med kompetens och helhetsbild kring eleverna.

Varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2289

Kontakt    
Linda Lissvik, linda.lissvik@stockholm.se
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb