skoljobb.se

Utbildare Drift & Underhåll till Örebro
Vi söker dig som vill arbeta som utbildare på vår utbildning inom Drift & Underhåll i Örebro.

OM YRKESAKADEMIN
YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

YrkesAkademin är ett värderingsstyrt företag och det är viktigt att du, som vi, tror på att vi tillsammans når längre, att framtiden viktig och att alltid ska vara nyfikna.

Vårt uppdrag
YrkesAkademin främsta uppdrag är att hjälpa individer med olika bakgrund till arbete via utbildning och stöd. Vi har en viktig roll i samhället då vi genom våra riktade utbildningar skapar nya jobbmöjligheter. YrkesAkademin är till för alla och hos oss ska alla lyckas

ARBETSBESKRIVNING 
Som utbildare ansvarar du för att planera och genomföra utbildning på orten tillsammans med dina kollegor. Din huvuduppgift är undervisning och betygsättning av aktuella kurser. Du ansvarar att individanpassa utbildningen så att alla deltagare når sina mål. 

Du rapporterar direkt till ansvarig platschef. I tjänsten ingår löpande kontakt med kund och olika företag inför till exempel praktik.

Du passar hos oss:

 • Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt.
 • Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla elever når sitt mål.
 • Om du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp.
 • Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär.

ERFARENHET 
För att vara aktuell för denna tjänst krävs att du har följande erfarenhet:

 • Erfarenhet av drift/underhållsarbete
 • Erfarenhet av el för avhjälpande underhåll
 • Erfarenhet av hydraulik/pneumatik
 • Kunnig i ritningsläsning
 • Kunnig i gasskärning med acetylen/oxygen samt svetserfarenhet från metoderna MMA-MIG/MAG-TIG

Meriterande är:

 • Erfarenhet av utbildning på eftergymnasial nivå inom de utbildningsmoduler som efterfrågas.
 • Goda branschkontakter.

Du måste ha såväl teoretisk utbildning som praktisk erfarenhet från yrket drift/underhåll. Dokumenterad erfarenhet av pedagogik, gärna inom vuxenutbildning. Som person har du god samarbetsförmåga och hög ansvarskänsla.

ANSÖKAN
Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta David Tunell på telefon 072-531 83 75 alt david.tunell@ya.se.

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!  

Utbildare Drift & Underhåll till Örebro

Ansök nu

Dela detta jobb