skoljobb.se

Utbildare fordonsteknik Malmö 
Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete. 

OM YRKESAKADEMIN 
YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter. 

YrkesAkademin är ett värderingsstyrt företag och det är viktigt att du, som vi, tror på att vi tillsammans når längre, att framtiden viktig och att alltid ska vara nyfikna. Vårt uppdrag YrkesAkademin främsta uppdrag är att hjälpa individer med olika bakgrund till arbete via utbildning och stöd. Vi har en viktig roll i samhället då vi genom våra riktade utbildningar skapar nya jobbmöjligheter. YrkesAkademin är till för alla och hos oss ska alla lyckas. 

ARBETSBESKRIVNING 
I arbetsuppgifterna ingår att undervisa och leda fordonskurser för bil, lastbil mm för vår arbetsmarknadsutbildning samt för vår kommunala vuxenutbildning. Undervisa elever i praktiska och teoretiska moment utifrån individuellt anpassade metoder och utbildningsplaner. Planera, genomföra och utvärdera förekommande kurser. Viss kursadministration och dokumentation ingår i tjänsten. 

KVALIFIKATIONER 
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har någon av 3 följande erfarenheter: 

• Yrkeserfarenhet från branschen inom fordonsmekanik den senaste 10-årsperioden minst 3 år.
• Erfarenhet från vuxenutbildning eller gymnasielärare inom fordonsmekanik minst 3 år och pedagogisk utbildning om minst 40 högskolepoäng. 
• Alternativt yrkeserfarenhet inom fordonsbranschen den senaste 10-årsperioden minst 3 år samt erfarenhet av vuxenutbildning eller gymnasielärare inom fordonsmekanik minst 3 år. 

Du ska även inneha B-körkort och behärska svenska i tal och skrift. Som person är du flexibel och gillar pedagogiska utmaningar. Du brinner för utbildning och har förmåga att anpassa ditt sätt att lära ut efter individens behov. Du har stort tålamod och förmåga att skapa relationer samt inger förtroende. 

ANSÖKAN 
Ansök genom att registrera din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Catarina Caiberth på telefon 072-2040915  catarina.caiberth@ya.se 

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Responsible recruiter

Catarina Caiberth
catarina.caiberth@ya.se

Utbildare fordonsteknik Malmö

Företag Yrkesakademin
Regioner
Utgår

2018-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb