skoljobb.se

I rollen som utbildare inom fordonsteknik är du med och gör skillnad i människors vardag varje dag på jobbet. Våra utbildare bidrar till att ge elever en ny chans i livet och fyller branschen med nya medarbetare.

Hos oss blir du del av ett gäng på 8 utbildare i blandade åldrar med mycket kunskap inom branschen. Det bästa med arbetet är glädjen i att se andra växa och komma vidare i arbete säger dem.

ARBETET

Du får stor frihet att själv välja hur du vill lägga upp lektionerna och komma med idéer på hur vi kan utvecklas.

I arbetsuppgifterna ingår att undervisa och leda fordonskurser för bil, lastbil, buss. En dag kan vara att undervisa eleverna i teori och praktik, en annan är du kanske ute på praktikplatserna och en tredje hjälper du till med att svara på elevernas frågor. Du planerar, genomför och utvärderar förekommande kurser - Det blir aldrig tråkigt!

KVALIFIKATIONER

Vi tror att du kommer passa in perfekt i teamet om du, precis som vi, tycker att det är viktigt med flexibilitet i jobbet, att man tar ansvar och hjälps åt.

Eftersom vi är måna om att våra elever får en utbildning i toppklass vill vi att du har två eller flera av följande:

-Yrkeserfarenhet från branschen inom fordonsmekanik (3 år eller mer)

-Erfarenhet av att utbilda eller handleda andra inom fordonsmekanik.

-Har du pedagogisk utbildning om 40 högskolepoäng eller mer är det ett stort plus.

Vi har krav på B-körkort samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

ANSÖKAN

Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta platschef Catarina Caiberth på tel. catarina.caibert@ya.se.

Utdrag ur brottsregistret sker i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM YRKESAKADEMIN

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

YrkesAkademin är ett värderingsstyrt företag och det är viktigt att du, som vi, tror på att vi tillsammans når längre, att framtiden viktig och att alltid ska vara nyfikna.

Vårt uppdrag YrkesAkademin främsta uppdrag är att hjälpa individer med olika bakgrund till arbete via utbildning och stöd. Vi har en viktig roll i samhället då vi genom våra riktade utbildningar skapar nya jobbmöjligheter. YrkesAkademin är till för alla och hos oss ska alla lyckas.

Responsible recruiter
Catarina Caiberth
catarina.caiberth@ya.se

Utbildare fordonsteknik Malmö

Företag Yrkesakademin
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb