skoljobb.se

Utbildare inom byggteknik med inriktning anläggning

Företag Lernia
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-30

Ansök nu

Utbildare inom byggteknik med inriktning anläggning

Lernia är Sveriges ledande kompetenspartner inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människors kompetens och matchar dem till jobb i arbetslivets alla skeden. Samtidigt stärker vi företags och organisationers konkurrenskraft och förmåga att möta arbetsmarknadens skiftande utmaningar. På så sätt är vi med och bidrar till ett mer konkurrenskraftigt näringsliv och en mer effektiv arbetsmarknad, där fler människor kommer i egenförsörjning. Tillsammans formar vi en bättre framtid och ett mer hållbart samhälle.

Vill du vara med och utbilda på ett av Sveriges ledande kunskapsföretag?

Lernia Utbildning i Göteborg är inne i en expansiv fas och söker nu en utbildare inom byggteknik med inriktning anläggning.

Arbetsuppgifter 
Du kommer att utbilda på såväl grund- som avancerad nivå inom ramen för vår arbetsmarknadsutbildning. Utbildningens syfte är att ge deltagarna kunskaper inför arbete och anställning i branschen.

Arbetet kräver att du har god pedagogisk förmåga där din uppgift blir att coacha och motivera deltagarna i deras personliga som kunskapsmässiga utveckling. Tillsammans med ditt arbetslag ansvarar ni för att planera, genomföra och följa upp utbildningen. Du kommer att undervisa i både praktiska och teoretiska ämnen.

Bakgrund 
Du har flerårig yrkeserfarenhet hos branschföretag inom bygg- och anläggning samt erfarenhet av vuxenutbildning, gymnasielärare alternativt handledning av lärlingar inom bygg- och anläggning. Det är starkt meriterande om du är behörig yrkeslärare med inriktning bygg- och anläggning. Vidare känner du dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar.

Personliga egenskaper 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Vi söker dig som är lösningsfokuserad där du vågar tänka i nya banor och se möjligheter.

Du har en god pedagogisk förmåga och kan lätt anpassa utbildningen utefter deltagarens kunskapsnivå. Rollen innefattar en aktiv dialog med deltagare, arbetskollegor och chefer och därmed är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med att samarbeta.

Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Du kommer möta deltagare från olika kulturer samt som befinner sig i olika faser i livet därmed ser vi att du som söker tjänsten har ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort 
Tillsvidareanställning/heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse 

Information
Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka därför gärna in din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linnea Gabrielsson på telefon 0722-54 64 09 eller maila linnea.gabrielsson@lernia.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Utbildare inom byggteknik med inriktning anläggning

Lernia