skoljobb.se

Utbildare inom Fastighet- och driftsteknik

Ansök nu

Utbildare inom Fastighet- och driftsteknik

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning i Stockholm utökar och utvecklar våra utbildningar inom fastighet- och driftsteknik. Vi söker en fastighetstekniker/driftstekniker som vill dela med sig av sin kompetens och som har vilja och förmåga att arbeta med människor och som trivs med att arbeta i ett team. Du kommer tillsammans med kollegor inom Lernia utbilda inom fastighetsteknik. Vi arbetar med delvis företagsförlagd utbildning vilket innebär ett nära och aktivt samarbete med företag i regionen.

Arbetet kräver att du har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling. Du får tillsammans med ditt arbetslag arbeta under stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Tjänsten innebär utbildning i både praktiska och teoretiska ämnen.      

Du kommer att utbilda på såväl grund- som spetsnivå inom ramen för våra gymnasiala vuxen-/ arbetsmarknadsutbildningar. Utbildningens syfte är att ge deltagarna kunskaper inför arbete och anställning i branschen. Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet.

Formell kompetens

  • Du har gedigen erfarenhet inom branschen och flera års yrkesvana som fastighetstekniker eller driftstekniker
  • Tidigare erfarenhet av att utbilda eller handleda
  • Lärarbehörighet är starkt meriterande

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska se möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagade som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare.          

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.      

Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet.

Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning med tillämpad provanställning på heltid med placering i Liljeholmen, Stockholm.

Tillträdesdag

Omgående enligt överenskommelse.

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Lars Kristensen; Tel: 072-254 71 79 eller Mail: lars.kristensen@lernia.se

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad.

Våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika. 
Besök gärna www.lernia.se.

Dela detta jobb

Utbildare inom Fastighet- och driftsteknik

Lernia