skoljobb.se

Utbildare inom fastighet till YrkesAkademin i Malmö

Företag YrkesAkademin
Regioner
Utgår

2018-12-21

Ansök nu

Utbildare inom fastighet till YrkesAkademin i Malmö

Nu söker vi dig som vill utbilda vuxna till morgondagens moderna fastighetsskötare och fastighetsvärdar. Var med och följ utvecklingen hos deltagarna där målet är arbete. Här spelar du en viktig roll i att hjälpa deltagarna få den kompetens de behöver för att komma ut på arbetsmarknaden.

 ARBETSBESKRIVNING

I rollen som utbildare på YrkesAkademin får du ett omväxlande arbete där du leder teorilektioner i klassrum varvat med praktiska moment. Du planerar, genomför, dokumenterar och följer upp undervisningen. Vi litar på din förmåga att självständigt fatta beslut om hur du vill lägga upp utbildningen. Arbetet innefattar mycket kontakt med branschen och löpande kontakt med Arbetsförmedlingens handläggare och olika företag inför praktik mm.

KVALIFIKATIONER

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha arbetat som yrkeslärare inom antingen fastighetsskötare, fastighetsvärd, fastighetstekniker i 3 år eller mer. Vi ser även att du har praktisk arbetslivserfarenhet från något av respektive yrkesområde,1 år eller mer.

Har du kunskap inom dessa ämnen är det till fördel: Praktiskt ellära, Fastighetsservice VVS, kylsystem, Fastighetsförvaltning, Yttre miljö - maskiner och verktyg, Privat-affärsjuridik, Företagsekonomi

ANSTÄLLNINGSFORM

Tillsvidareanställning med provanställning.

ANSÖKAN

Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Catarina Caiberth, 072-2040915, catarina.caiberth@ya.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Utdrag ur belastningsregister sker vid anställning.

OM YRKESAKADEMIN

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

Responsible recruiter

Catarina Caiberth

catarina.caiberth@ya.se

Dela detta jobb

Utbildare inom fastighet till YrkesAkademin i Malmö

YrkesAkademin