skoljobb.se

Utbildare inom larmteknik

Företag Lernia
Regioner
Utgår

2018-07-01

Ansök nu

Utbildare inom larmteknik

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning i Uppsala söker nu utbildare med kompetens inom larmteknik. Vi söker dig med vilja och förmåga att arbeta med människor och som trivs med att arbeta i ett team av medarbetare. Du kommer utbilda inom ramen för vår gymnasiala vuxenutbildning, där deltagarna ska få kunskap om installation, programmering och driftsättning avseende olika larm- och säkerhetssystem. Inom utbildningen arbetar vi delvis med företagsförlagd utbildning vilket innebär ett nära och aktivt samarbete med företag i regionen.

Arbetet kräver att du har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha, motivera och engagera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling för att de utifrån sina egna förutsättningar ska kunna utvecklas så långt som möjligt enligt utbildningens mål. Du får tillsammans med ditt arbetslag arbeta under stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Tjänsten innebär utbildning i både praktiska och teoretiska ämnen. Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet.

Formell kompetens

Du har lägst gymnasiekompetens från tekniskt program med kompetens inom larmteknik, alternativt flera års yrkeserfarenhet från aktuellt utbildningsområde. Vidare ser vi att du har pedagogisk erfarenhet samt ett genuint intresse för vuxnas lärande. Lärarbehörighet är starkt meriterande.

Bakgrund

Vi ser gärna att du har arbetsledarerfarenhet, pedagogisk erfarenhet samt förmåga att undervisa både praktiskt och teoretiskt.  Du har flerårig vana av kvalificerat yrkesarbete inom området. Arbetet kräver att du är drivande i att utveckla våra utbildningar och för att göra det ska du ha ett bra kontaktnät inom branschen. Att du har god datorvana är en förutsättning då vi använder datorer i undervisningen.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ska se möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande som person. Du ska kunna arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare.          

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ, har en relationell förmåga och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar.

Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/visstidsanställning på heltid med placering i Uppsala.

Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse.

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta verksamhetschef Shahab Mesbah, mail: shahab.mesbah@lernia.se eller tel. 0722-54 72 92.

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra entusiastiska medarbetare.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad.


Våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika. Besök gärna www.lernia.se

Dela detta jobb

Utbildare inom larmteknik

Lernia