skoljobb.se

Utbildare inom lokalvård med SRY

Företag Lernia
Regioner
Utgår

2018-12-20

Ansök nu

Utbildare inom lokalvård med SRY

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning i Ronneby söker en utbildare inom lokalvård. Dina arbetsuppgifter blir att planera, genomföra och följa upp utbildning inom området.

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års yrkeserfarenhet från branschen. Du har kunskaper motsvarande SRY yrkesbevis. Du har erfarenhet av vuxenutbildning. Du har ledaregenskaper och trivs med att arbeta i grupp och drivs av att hjälpa människor att utvecklas.
Eftersom vi även erbjuder tester för SRY:s yrkesbevis är det extra meriterande om du är diplomerad SRY-handledare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. 
Du ska se möjligheter, ha mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare.

Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Du bör ha genuint intresse för vuxnas lärande. Våra uppdrag kräver stor social kompetens och flexibilitet, pedagogisk förmåga samt vana vid administration och goda kunskaper i Office-paketet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning, med möjlighet till förlängning. Placering Ronneby.

Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse

Mer information/kontaktperson

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare.

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Per-Olov Lindgren, 072-254 61 24.
Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.

Dela detta jobb

Utbildare inom lokalvård med SRY

Lernia